Gtimast kérdése:
Km óra visszatekeres történt, eladtam az autót. Most reklamálnak mi a teendő?
Figyelt kérdés
Kocsimban a km óra csoport elromlott, oracsoportot csereltem, de a km kb 50.000 kevesebb lett, nem vettem észre (elvileg a Computernek meg kellett volna jegyeznie). Eladtam az autót és reklamálnak,hogy vegyem vissza (9napja adtam el) mi a teendő, kiskapu? Hogy ne keljen vissza vennem?2019. febr. 6. 15:42
1/8 anonim válasza:
Ne vedd vissza, csak a pénzt add nekik vissza. Tehát az autó náluk marad, de a pénz is. Így legalább nem mész sittre.
2/8 anonim válasza:
Ja, véletlenül... Ne csinálj semmit, a böriben kapsz kaját, és meleg is van. Jó meleg!
3/8 anonim válasza:
Vedd vissza gyorsan, sőt fizesd ki az összes költségüket is, és reménykedj, hogy cserébe nem jelentenek fel. Mert akkor dutyi...
4/8 anonim válasza:
Hírdetésbe is "véletlenül" 50e Km-el kevesebbet írtál?
5/8 Estádio de Felchút válasza:
Viccesen hangzik a böri, de ez tényleg bűncselekmény, szóval le is csukhatnak, ha emberkedsz.
6/8 anonim válasza:
Oracsererol nyilvan kell legyen szamla is, hivatalosan nyoma kell legyen.
Ha nem veszed vissza, feljelentenek, a penzt vissza kell adnod, a kocsit lefoglaljak, te meg buncselekmenyt kovettel el, ahol penzbuntetestol elzarasig barmi johet, plusz lesz egy szep kis priuszod.
Ha ezt el akarod kerulni, beszelj veluk. Vagy visszaadod a vetelar egy reszet (ha belemennek), vagy legrosszabb esetben az egeszet es visszakapod a kocsidat, jo esellyel utana nem akarnak megszivatni.
7/8 anonim válasza:
Hogy lehet 50.000kmt nem eszrevenni ? Es hogy sikerult a hirdetesbe mast beleirni ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!