Meddig lehet a volt autó tulajnál reklamálni a hibáért?
Ezek szerint van bizonyítékod, hogy a váltóhiba már a vásárláskor is fennállt.
Nehéz ügy. Ha az eladó nem akar egyezkedni, akkor én megkeresnék egy ügyvédet és nem a gyikhus arcoktól várnám a megoldást.
Így már más a történet, egy ilyen fontos részletet azért érdemes volna már a kérdésben tisztázni.
A adásvételi szerződésben esik szó a szivárgó váltóról és annak javításáról? Számlát nem kértél a javításról elég volt ahogy egy szervíz előtt/bent pózol?
Azért elég sokat változott a sztori az eleje óta.
2 millió meg eléggé aprópénz, nagyon nem "nem kevés pénz".
Főleg, hogy gondolom valami tiszen-huszon éves autóról van szó.
Át lett vizsgálva, semmi jele nem volt a hibának.
Akkor reklamálhatsz, ha bíróságon bizonyítani tudod, hogy az előző tulaj tudott a váltóhibáról.
A használt autó mindig rizikó, az automata kifejezetten.
Az autót átnézted. Tudtad hogy automata. Tudtad hogy ennyiért (olcsón) automatát venni az zsákbamacska. Nem történt más, mint egy várható dolog: egy olcsón vett autó egyik fő alkatrésze természetes elhasználódás következtében elromlott. Elromolhatott volna a régi tulajnál is, és alattad is mehetett volna még egy-két évet, de nem tette. Ez ilyen.
Ugye ez egy német prémium? És egy számmal nagyobb kategória, mint amit józan típusválasztás során megengedhetnél magadnak?
Csak nem egy ótómama béjemvé?
#18 Nem hiszem hogy bmw azokban zf van, az általában bírja a nyúzást. Szerintem powershift vagy korai dsg lehet.
Amúgy meg aki nem csinál egy gyors fejszámolást a várható hibákról és költségeiről és azt nem mérlegeli és úgy vesz meg egy autót, azt sajnálni se tudom, az így járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!