Jó ötlet lenne betíltani az autókat legalább nagy városokban? Persze ehhez úgy kellene kialakítani azokat a városokat hogy könnyű legyen a tömegközlekedés
1. Kevesebb légszennyezés
2. Kevesebb baleset
3. Jobb a bizniszeknek
4. Több mozgás az embereknek (kivéve mozgássérülteknek, ők továbbra is használhatnának kocsit)
5. Parkosított, szebb városok
6. Kevésbé zsúfolt tömegközlekedés és autópályák
7. A sok parkolóhelyet át lehetne alakítani lakhatóvá
Ezek jutottak hírtelen eszembe.
"Nagy városokat írtál, nem "nemkapitalista városokat ahol simán lehet fegyverek venni és a katonaságba is csomó pénzt ölnek".."
Én fejletebb országokat írtam nem városokat és egyszer sem mondtam, hogy minden fejletebb országban jobb a közlekedés mint itthon.
"35. Mi az összefüggés a fegyvertartás és a tömegközlekedés megfelelősége között?"
Jogos ezt ki kellett volna fejtenem. Ezzel csupán arra akartam utalni hogy az USA-ban sok minden konzervativ elven alapul.
"itt is heti szinten vernek életveszélyes állapotúra valakit egy egy villamosmegállóban pedig nincs fegyvertartás. :D"
Máshol is összevernek embereket, miköze ennek a tömegközlekedéshez??? Hogy lehet ezt felhozni ellenérveként?
"#41 idézem a kérdésedet! "Jó ötlet lenne betíltani az autókat legalább nagy városokban?"
Igen ez volt az eredeti kérdésem, de egy kicsit módosítottam a kommentjeimben.
"Erről a mindenki tömegközlekedjen dologról kérdezzük meg a járványügyi hivatalt is…"
Jó hogy összehasonlítod a mostani tömegközlekedést azzal hogyha több busz, vonat stb. járna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!