Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jó ötlet lenne betíltani az...

Jó ötlet lenne betíltani az autókat legalább nagy városokban? Persze ehhez úgy kellene kialakítani azokat a városokat hogy könnyű legyen a tömegközlekedés

Figyelt kérdés

1. Kevesebb légszennyezés

2. Kevesebb baleset

3. Jobb a bizniszeknek

4. Több mozgás az embereknek (kivéve mozgássérülteknek, ők továbbra is használhatnának kocsit)

5. Parkosított, szebb városok

6. Kevésbé zsúfolt tömegközlekedés és autópályák

7. A sok parkolóhelyet át lehetne alakítani lakhatóvá

Ezek jutottak hírtelen eszembe.

2022. nov. 16. 16:55
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:

"Nagy városokat írtál, nem "nemkapitalista városokat ahol simán lehet fegyverek venni és a katonaságba is csomó pénzt ölnek".."

Én fejletebb országokat írtam nem városokat és egyszer sem mondtam, hogy minden fejletebb országban jobb a közlekedés mint itthon.

"35. Mi az összefüggés a fegyvertartás és a tömegközlekedés megfelelősége között?"

Jogos ezt ki kellett volna fejtenem. Ezzel csupán arra akartam utalni hogy az USA-ban sok minden konzervativ elven alapul.

"itt is heti szinten vernek életveszélyes állapotúra valakit egy egy villamosmegállóban pedig nincs fegyvertartás. :D"

Máshol is összevernek embereket, miköze ennek a tömegközlekedéshez??? Hogy lehet ezt felhozni ellenérveként?

2022. nov. 18. 16:26
 42/47 anonim ***** válasza:
37%
Ajjaj, Houston-Houston.... :)
2022. nov. 18. 17:27
 43/47 anonim ***** válasza:
67%
#41 idézem a kérdésedet! "Jó ötlet lenne betíltani az autókat legalább nagy városokban?"
2022. nov. 18. 18:19
 44/47 A kérdező kommentje:

"#41 idézem a kérdésedet! "Jó ötlet lenne betíltani az autókat legalább nagy városokban?"

Igen ez volt az eredeti kérdésem, de egy kicsit módosítottam a kommentjeimben.

2022. nov. 18. 18:39
 45/47 anonim ***** válasza:
0%
Erről a mindenki tömegközlekedjen dologról kérdezzük meg a járványügyi hivatalt is…
2022. nov. 19. 07:30
 46/47 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem emeled ki??
2022. nov. 19. 07:48
 47/47 A kérdező kommentje:

"Erről a mindenki tömegközlekedjen dologról kérdezzük meg a járványügyi hivatalt is…"

Jó hogy összehasonlítod a mostani tömegközlekedést azzal hogyha több busz, vonat stb. járna.

2022. nov. 19. 11:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!