Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jó ötlet lenne betíltani az...

Jó ötlet lenne betíltani az autókat legalább nagy városokban? Persze ehhez úgy kellene kialakítani azokat a városokat hogy könnyű legyen a tömegközlekedés

Figyelt kérdés

1. Kevesebb légszennyezés

2. Kevesebb baleset

3. Jobb a bizniszeknek

4. Több mozgás az embereknek (kivéve mozgássérülteknek, ők továbbra is használhatnának kocsit)

5. Parkosított, szebb városok

6. Kevésbé zsúfolt tömegközlekedés és autópályák

7. A sok parkolóhelyet át lehetne alakítani lakhatóvá

Ezek jutottak hírtelen eszembe.

2022. nov. 16. 16:55
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
17%

Tényleg, sokkal tisztább lenne a város levegője ha tulajdonképpen szünet nélküli, egymásba érő füstölő dízelbuszkígyók járnának minden vonalon megállás nélkül :D :D

Meg sátortábort verne a parkolóhelyeken ez a jóképességü, én jelentettem a kérdést, tegyétek ti is ezt. :D

2022. nov. 16. 18:50
 22/47 A kérdező kommentje:

"Tényleg, sokkal tisztább lenne a város levegője ha tulajdonképpen szünet nélküli, egymásba érő füstölő dízelbuszkígyók járnának minden vonalon megállás nélkül :D :D"

Igen mert a buszok véletlenül se spórolnak több helyet mint a kocsik amiben legtöbb esetben 1-2 ember ül.

"én jelentettem a kérdést, tegyétek ti is ezt. :D"

Max a törékeny lelkivilágodat sértettem meg ezzel a kérdéssel nem az oldal szabályait, szóval nyugodtan jelentsd csak.

2022. nov. 16. 19:02
 23/47 anonim ***** válasza:
17%
19: sok gyilkosságot követnek el késsel - a késeket is be kell tiltani. :-D
2022. nov. 16. 19:06
 24/47 anonim ***** válasza:
17%

#22, miért hány embernek kéne ülnie a kocsikban? :D

Meg mennyivel szennyez többet? De komolyan, ha mindenkit buszraültetnél, akkor pl a hetes vonalán 350db busz menne körbe körbe egész nap, átkelni se tudnál az úton, mert egyrészt nem tudnál hol átmenni két busz között, másrészt már az orrodig nem látnál a füsttől. :D :D

2022. nov. 16. 19:17
 25/47 A kérdező kommentje:

"19: sok gyilkosságot követnek el késsel - a késeket is be kell tiltani. :-D"

A késekkel elkövetett gyilkosságok túlnyomó része szándékos. A kocsikkal járó belesetek nagy része nem. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

2022. nov. 16. 19:36
 26/47 A kérdező kommentje:

"#22, miért hány embernek kéne ülnie a kocsikban? :D"

Pont hogy ez bizonyítja hogy milyen sok helyet foglalnak. Köszi hogy az én vizemre hajtod a malmodat.

"Meg mennyivel szennyez többet? De komolyan, ha mindenkit buszraültetnél, akkor pl a hetes vonalán 350db busz menne körbe körbe egész nap, átkelni se tudnál az úton, mert egyrészt nem tudnál hol átmenni két busz között, másrészt már az orrodig nem látnál a füsttől. :D :D"

Hogy jött ki ez a szám? Amúgy azért mutatják statisztikák hogy ahol kevesebb autó van és több busz azokban a városokban sokkal tisztább a levegő. Akinek van egy kis esze az tudja hogy a buszok milliószor nagyobb helyet sporólnak, de te lemérheted hogy milyen hosszú egy átlagos busz és egy átlagos autó és eloszthatod a kapacitásukkal.

2022. nov. 16. 19:45
 27/47 anonim ***** válasza:
88%
Igazából sokkal több embernek kellene biciglivel járni. Nem pedig suvokkal vinni reggel iskolába a büdös kölköket.
2022. nov. 16. 19:50
 28/47 anonim ***** válasza:
23%

#26 Mondjuk ha felszállnék a buszra egy 30 kilós, olajsaras váltóval, és letenném a lábadra te lennél a legjobban felháborodva, vagy megpróbálna a gázszerelő 6 méternyi gázcsővel felszállni, és fejbekúrna vele véletlenül. :D :D

Honnanjön ennyi sötétzöld idióta? :D

Bp.-vel pl egy baj van.. hogy majdnem 2x annyian laknak benne mint amennyit elbír a város. 20 éve tök élhető volt közlekedésileg, csak azóta bejár már az agglomeráció is, és minden talpalattnyi zöldterületre lakópark épül hogy beköltözzön minden hülye.. persze az utak nem bírják, de ennyi. :D :D

2022. nov. 16. 20:45
 29/47 anonim ***** válasza:
14%

Te beszélsz az iskolába járásról, bicigliském?

Véletlen nem H.András vagy?

2022. nov. 16. 20:50
 30/47 anonim ***** válasza:
40%

Aki a belvarosban lakik az hogyan megy haza? leteszi az autot a varos szelen es hazamegy busszal?

A festo, komuves hogy megy dolgozni busszal? En festo vagyok es nem tudnek busszal jarni mert a szerszamokhoz egy egesz kisbusz kell.

Szerintem ingyenes tomegkozlekedes kellene es a varos bizonyos pontjaihoz P+R parkolo, de nem olyan ami pesten hogy reggel 8kor mar tele van mert sokan ott parkoljak le a kocsit hetekre.

Utakat kell boviteni, parkolokat epiteni, igy nem lennenek dugok es parkolohely is lenne.

2022. nov. 17. 02:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!