Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyiknek nagyobb a presztizse...

Melyiknek nagyobb a presztizse Lexus vagy Mercedes?

Figyelt kérdés

2022. nov. 14. 02:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Bentley.
2022. nov. 15. 04:31
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Na annak pont a padlón van, ujgazdag celebek és focisták autója lett.
2022. nov. 15. 05:01
 13/17 anonim ***** válasza:
86%
Lexusnál azt cáfolnám hogy egy faék egyszerű autó. Ott van pl: a Lexis LFA (tudom hogy megfizethetetlen de ami mogotte van technika az fenomenalis. Amugy meg mivel ahogy leirtak a Lexus a Toyota leanyvallalata (toyota a legnagyobb autogyarto ceg, az amerikai piac miatt, ezért ott veszik is rendesen) regebbi cimekbol Lexus ls200/300 szinten eleg jo. Igaz a mostani uj fejlesztesu autok kinezetre nem az europai piacot celozzak meg, igy emiatt keves is lesz. Osszessegebe europai szinten a Mercedesnek van nagyobb presztízse, de majdnem mindenhol a Toyota/ Lexus jobban megbecsult auto. (Igen tudom hogy Lexus az nem egyenlo a Toyotaval, de mivel egy ceg igy egynek tekintem)
2022. nov. 15. 14:57
 14/17 A kérdező kommentje:
nehez kérdés egyebkent köszönöm válaszokat. S és G osztály én ugy gondolom hogy azert elég nagy presztizs. A G osztály sajnos ujgazdagok célpontja lett utobbi idökben mintha egy városi autó lenne pedig egy komoly terepjárorol beszélünk. Lexusbol LFA és nekem LC is zseniális. RX szintén ujgazdagok városi szaladgálos autoja.
2022. nov. 15. 16:05
 15/17 anonim ***** válasza:
75%
Egy jó veterán Pontiac öregmöreg
2022. nov. 15. 16:27
 16/17 anonim ***** válasza:
59%
Az autós újságírók szerint az előző és legújabb S osztaly olyan etalon amit sem a többi német és a Lexus sem tudott elérni.
2022. nov. 29. 22:10
 17/17 anonim ***** válasza:
67%

Most aki a Mercedest mondja jobbnak azt lepontozzák aki a Lexust fel.

A luxus Mercedesben elérhető az a technológia, hogy folyamatosan pásztázza az utat és az útegyenetlenségnek megfelelően állítja a futóművet. Ami pl. azt jelenti, hogy nem veszed észre, hogy fekvőrendőrön mész át. A legszarabb úton is rázkódás nélkül haladsz.

Ez a technológia csak a Mercedesben érhető el de már a pásztázás nélküli futómű is verhetetlen volt.

2022. nov. 30. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!