Vannak autók Rolls-ok/Bentley-k és Mercedesek/Jaguarok KÖZÖTT (presztízsben, árban, mindegy)?
A sport autó, vagy az a ronda hummer (szerencsére) nem Mercedes, vagy Rolls-Royce szint! Én luxusautókról beszéltem, hogy van-e a kettő közötti résben valamilyen gyártó?
De ezek szerint nincs, az 50-70 és a 150 millió között továbbra sincs semmi.
Ok, köszi, csalódás, de akkor csak ez van.
De, kellene. Ez így csalódás, de ezek szerint bele kell törődni, sajnos csak ennyi van...
A Porsche nem lenne rossz ötlet lyuk kitöltésre, de az is inkább csupán sport és nem luxusautó.
Igen, valóban nagy a baj, ezt nagyon jól látod. Semmi szükség nincs A5-ös, A7-es Audikra, 4-es meg 1-es BMW-kre, GLK Mercedesekre, mégis kínálatban tartják őket. Megmagyarázhatatlanul fölöslegesek, emellett formátlanok, randák.
Jobban vágyott kivétel nélkül mindenki például egy Mercedesre, míg nem volt "csak" C/E/S/G-Osztály.
Azonban olcsó és méregdrága modellek között továbbra is hatalmas tátongó szakadék áll, nem írom le mégegyszer, akárki olvashatja amit írtam fentebb a két ártartományról.
Ez így csalódás, ezek szerint bele kell törődni, sajnos a lyuk továbbra sincs semmivel kitöltve...
Nincs semmilyen üres sáv, buta az egész kérdés. A Rolls Royce-on , Bentley-n , Merecedes-en , Jaguar-on kívül ott van még az Audi,BMW,Porsche,Maserati. Ezek a márkák bőségesen kínálnak luxus autókat 10-től 70 millióig szóval lehet válogatni. Továbbá ott van a Ferrari , Lamborghini meg az Aston Martin is , ők is kínálnak már mindennapi használatra autókat, nem csak sport coupe-kat.
Szóval ismétlem nincs üres sáv. Rengeteg luxus autó közül lehet válogatni.
Nem száz, mert a mostani száz értelmetlen. De minek írok egyáltalán, ha csesznek elolvasni?!
A fölösleges sz@rokat kell megszüntetni és helyébe hely kitöltő autómárkát betervezni! Mert lehet a Maserati/Porsche jó példa is, de az csak egy újabb Mercedes forma, igazából semmi megkülönböztetés nincs Merci és Maserati között, illetve a másik meg csupán sportkocsi.
Luxusautókról beszéltem, nem sportautókról. Az nincs a két véglet között. Sajnos ez így csalódás, így jártunk.
Ezennel a témát befejezten, nincs értelme tovább írnotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!