Vannak autók Rolls-ok/Bentley-k és Mercedesek/Jaguarok KÖZÖTT (presztízsben, árban, mindegy)?
" A fölösleges sz@rokat kell megszüntetni és helyébe hely kitöltő autómárkát betervezni! Mert lehet a Maserati/Porsche jó példa is, de az csak egy újabb Mercedes forma, igazából semmi megkülönböztetés nincs Merci és Maserati között, illetve a másik meg csupán sportkocsi. "
Jóságos ég... Szerintem kezeltesd magad pszichológusnál.
Nem tudom mennyire halt ki a téma, de milyen sávra gondolsz? De úgy mégis? Szerinted miért nincs feltöltve a piac? Vagy mit hiányolsz?
A BMW/Merci/Audi trióból a luxusmodelleket (A8/7-es/S osztály) feltornászod extrákkal lazán 50 millióig, vagy efölé.
Aztán még meg lehet spékelni ezeknek a sport változataival.
A Porsche is valahogy így mozog.
Egy Bentley Continental GT pedig 60-65 millió körül kezdődik, ezt is lehet extrázni az egekbe.
Az új Rolls Royce-ok pedig 100 milliót is meghaladják.
Akkor mit hiányolsz egyébként? Őszintén nem értem.
Van egy olyan ársáv, ahol nem találsz luxusautót? Ha igen, kérlek konkrétan írd le, mit hiányolsz. Vagy hova akarsz te új márkát "feltalálni"?
Hihetetlen, hogy ekkora szellemi fogyatékosokkal van tele a társadalom, mint a kérdező, és még neki áll feljebb, ha kap értelmes válaszokat.
Végig csak fújja, hogy mekkora tragédia. Mi??? Drágult a kenyér, vagy mi lenne a tragédia? Úgy csinálsz, mintha valaha az életben ezeket meg tudnád venni, amiket említettél. Világosan leírta minden válaszoló. Itt nincs semmilyen lyuk. Minden prémiumgyártó olyan 7-8 millióról indít, és 50-60 millióig kínál a kompakt autóktól kezsve SUV-okon át nagy Szedánokon keresztül a sportautóig szinte mindent. Fölötte pedig jön a Bentley/Rolls Royce kategória. Milyen sávot akarsz a kettő között betölteni? Így is több autómárka/típus létezik mint amire szükség volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!