Miért nem csinálják meg úgy a kocsikat, hogy a kerekeik tudjanak 360 fokban forogni?
Szerintem ez mindenki számára nagyon hasznos lenne.
Minap mentem pont a városban 2x2 sávos úton aztán látom az ürgét, hogy meg szeretne fordulni de nem sikerült neki egy ívben így visszább kellett tolatnia és csak úgy tudott megfordulni.
Szerintem ez a probléma simán orvosolható lenne azzal ha gyárilag úgy terveznék az autókat, hogy 360 fokban tudjanak forogni a kerekek. Nyilván ettől a rendes ív ne változzon tehát ha forgatja a kormányt ugyanúgy forogjon az autó mint eddig csak annyit tenne ki, hogy tovább lehetne csavarni a kormányt a megszokottnál és akkor sokkal mobilisabb lenne a jármű.
Illetve ez megszűntetné a megfordulásokból eredendő bénázásokat mert csak szimplán becsavarná Jóska jól a kormányt aztán egyhelyben megforogna az autó.
Miért nem csinálják meg így a kocsikat gyárilag? Miért nem tudnak erre gondolni? Szerintem ez egy jó ötlet.
Oké. Piacra dobnak egy ilyen autót.
Jelenleg az összes használatban lévő autó nem ilyen. Sőt elég gyakori a 20+ éves autó is. Most akkor cserélje le mindenki??
Meg nem tudom tényleg mennyire biztonságos az, ha pl félre kapod a kormányt és 90fokba áll a kereked akár egy 70es tempónál. Ott fix pördülne a kocsi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!