Ítéltetek már el valakit/ csökkent a szemetekben a vezetési stílusa miatt?
CSAK AKKOR, ha úgy vezet, hogy ezzel másokat veszélyeztet: ittas/dogos vezetés, kifejezett gyorshajtás, túl eröszakos viselkedés (elözés nem tiszta feltételek mellett, büntetöfékezés, stb)
Az, hogy valaki dinamikusabb, vagy kényelmesebb stílusban vezet, nem zavar, ha ezzel nem veszélyeztet másokat.
Attól hogy valaki rosszul vezet, még lehet vicces, dögös, ügyes, okos, stb.
Vele nem autókázni mennék.
Igen, sokszor. Régen Oszkáron utaztam ott voltak ilyenek.
Volt egy srác a csajával, tök jó fej volt ha dumált vele az ember, viszont vezetés közben az az igazi veszélyeztető, agresszív taj paraszt volt.
Az a fajta aki pályán 5 centire áll bele a másik seggébe, az még ki sem sorolt de már mellette van bent a sávon belül, jobbról előz ha úgy tartja kedve, villog kilométerről mert ő jön, dudál. Közben meg a videókat nézegeti amit a csaja mutogat neki. Szorítottam a seggem a hátsó ülésen.
Mások is megjegyezték hogy "ilyen gyorsan még nem értek célba". Nyilván a fiatal libáknak még tetszett is, hogy "dinamikusan" vezet.
1-2 ember volt aki őszintén leírta, hogy nem normális dolog, hogy büntetőfékezget. Erre a srác nagy arccal közölte, hogy neki olyan ne pofázzon akinek nincsen jogosítványa, meg ne hazudjon (nyilván nem hazudott az utas).
Meg amúgy is ő németben trélerezik szóval rá nem vonatkoznak a fizika törvényei.
Amúgy az a baj, hogy az emberek nem is merik leírni a rosszat, mert utána még ők vannak leoltva. Miközben szerintem fontos lenne pont egy Oszkáron, hogy olyan ember ne vigyen már utasokat aki szándékosan veszélyezteti mások életét.
Mert a sajátjával csinál amit akar, de a hátra bezsúfolt 2-3 idegenért ő felel.
#8 Igen sajnos ez a hátulütője, nyilván ha meg szabályozva van akkor meg az egész a lényegét veszíti el.
Mondjuk a lényegét már most elveszítette, régen 1-2 hivatalos út ha volt, most meg azt látom, hogy óránként indulnak a hivatalos kisbuszok 6-8 fővel és gyakorlatilag nincsen magán hirdetés.
Én napokkal előtte hirdettem, de jelentkező sem volt. Pedig normális állapotú pár éves autó, pozitív értékelések, olcsóbb is volt mint az átlag, mégis semmi.
Pont az volt a lényeg, hogy olcsón többen utazva kevesebb kocsi legyen, vagy akinek nincs az is eljusson akinek van annak olcsóbb legyen az útja. Ehelyett utazhatok egyedül és pluszba bejönnek a kisbuszok a pályára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!