Fideszesek, Mi hazánkosok! Ezzel a világnézettel a szemetekben "libbant" vagyok?
-Fontos értékek számomra az alapvető emberi jogok, szabad választások, szabad mozgás, szabad piac.
-Alapvető emberi jogokból következve a határon túli magyarok minél szélesebb törekvéseit is támogatom.
-A kis államot jobban szeretem. Nem feltétlenül az államnak kell irányítania se a gazdaságot, se a társadalmat/kultúrát. Amire van igénye van az embereknek (legyen az "jobboldali" vagy "baloldali" kulturális termék), annak van létjogosultsága.
-Igazságszolgáltatásban legyen csak erős állam. Magyarországon számomra nem tűnik elég hatékonynak a családon belüli erőszak elleni hatósági fellépés és gyermekvédelem. És az se tetszik, hogy azokat ítélik el, akik a saját birtokukat védik rendszeres betörések után.
-Az identitásom nem nemzeti központú, hanem lokálpatrióta és Európa-központú. Természetesnek veszem, hogy az a közösség a legfontosabb, ahol konkrétan élek. De azon túl én inkább Európában gondolkodom, aminek egyenlő részei a magyarok is.
-2 nem létezik, a többi csak kitaláció. De hogy ki melyik nemhez vonzódik, arról nem tehet. Ahogy arról se, ha valaki másik neműnek érzi magát. Ha átműtteti magát (FELNŐTTKÉNT), akkor éntőlem lehet Szabolcsból Szabina. (Más kérdés, hogy férfiként nem randiznék egy Szabolcsból lett Szabinával.)
-Munkahelyi kvótákat elutasítom. Aki alkalmas, azt kell felvenni bőrszíntől, nemtől függetlenül.
Kétfarkú Kutyapártra szavazok.
Nem vagy.
Egyébként sem szeretem a "libbant" szót. Ilyet mondani a woke híveire a szembeköpése minden valódi liberálisnak.
Egyébként félig-meddig egyet is értünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!