155cm-es ként jelenthet nehézséget egy auto vezetése? esetleg 1 kamioné?
Figyelt kérdés
van ismerősom aki kisseb és mégis vezet. Csak meg akarok győződni róla.2022. nov. 5. 14:04
1/9 anonim 

válasza:

Pedálos moszkvicshoz lehet kimondottan túl magas is :D
2/9 A kérdező kommentje:
nem feltetlen kispolszkira gondoltam meg moszkvicsra gondoltam :)
2022. nov. 5. 14:38
3/9 anonim 

válasza:

Nejem 150. Nincs problémája. Kamiont még nem próbálta...
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2022. nov. 5. 15:01
5/9 anonim 

válasza:

ha látni is akarod, hogy boldogulnak a 150 centis nők a negyventonnás kamionokkal, akkor a TikTokon menj fel a vietnami videókra...ott meglátod milyen ügyesek...de más országokban is vezetnek nagy kamionokat, sőt, defektet is javítanak.
6/9 A kérdező kommentje:
akkor 150cm felett mindent is lehet vezetni ha jol ertem
2022. nov. 5. 15:38
8/9 anonim 

válasza:

Én 178 centi vagyok ugyan, de amúgy eddig akárhány teherautóban ültem, mindegyikben tök sokat lehetett állítani az ülésen. Előre, hátra, fel, le, deréktámasz, háttámla, rugózás erőssége stb. A kormányt is oda hajtogatod ahova csak akarod. Szerintem simán be tudja egy másfél méter magas ember is állítani úgy, hogy kényelmesen elérjen mindent. Más akadálya pedig nem lesz annak hogy kamiont vezess ugyanolyan jó 150, 180 és 200 cm magasan is.🤷♂️
9/9 A kérdező kommentje:
Koszi de en elso sorban szemelyautora gondoltam. de akkor gondolom azokon se lessz semmi bajom.
2022. nov. 5. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!