Toyota celica 1.8 2004-5 vagy bmw 118i-120i 2005-6 első autónak?
Figyelt kérdés
2-2,2millioért melyiket vennétek?
A 2005ös 1es úgy tudom még rendes bmw motor vagy esetleg a 2006utáni bmw psa motor jobb választás lenne?
2022. nov. 5. 01:34
2/10 anonim válasza:
Attól függ melyik motorral szerelt Celica. Ha a 192lovas, akkor egyértelmű hogy a Toyota. A 140le-s változat gyárilag ette az olajat, azt orvosolni kell. Küllemre amelyik jobban tetszik.
Igazság szerint annyira más a két autó, hogy soha nem értettem amikor valaki ilyen autók között vacillál.
3/10 anonim válasza:
#2 a 192 lovas az olajevő.. de akkor is azt választanám mint bármilyen bmw-t
4/10 anonim válasza:
Akkor az is. :)
Mert én ezt az MR2-nél olvastam, és abba csak a 140le-s motort tették.
5/10 anonim válasza:
celica mindenképp. A celoca örök.
6/10 anonim válasza:
Mondjuk nekem pont az utolsó Celica tetszik a legkevésbé. A régebbiek szebbek voltak. Főleg a bukólámpás. Vagy még a régi Celica Suprák. Persze azok már oldtimerek.
7/10 anonim válasza:
#6 sokáig nekem sem tetszett, most kezd beérni a forma, ugyanúgy mint az utsó Prelude.
9/10 anonim válasza:
Nekem az eleje sokáig nem. most már tetszik.
10/10 anonim válasza:
Igen, egy kicsit idegen a fényszóró formája, de eléggé egyedi. Ismertem egyet, sajnos az alulmotorizált volt, a leggyengébb motorral szerelt.
A Celicával és a Preluddel is inkább az zavar, hogy elsőkerekesek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!