Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aki dízellel jár az menőbb,...

Aki dízellel jár az menőbb, mint aki benzinessel?

Figyelt kérdés

2022. nov. 3. 14:51
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Érthető.
2022. nov. 4. 17:36
 22/32 anonim ***** válasza:
Persze. A hiányosságaikat az emberek többnyire külsőségekkel próbálják pótolni. Úgylátszik arrafelé a nagydízel négykarikásfócvágen a farokméregetés tárgya.
2022. nov. 4. 17:40
 23/32 anonim ***** válasza:
Szerintem elegánsabb autókba, mint Jaguár, Mercedes, Porsche bűn dízelt rakni.
2022. nov. 4. 22:33
 24/32 A kérdező kommentje:
Miért? Mi a baj a dízelmercivel?
2022. nov. 4. 22:49
 25/32 anonim ***** válasza:
56%
A Kérdező remélem csak trollkodik meg provokál, mert ha tényleg így gondolkodik, pszichiátriai kezelést igényelne.
2022. nov. 5. 10:58
 26/32 A kérdező kommentje:
Pedig prémium autó általában dízel.. Kevés van benzinesből
2022. nov. 6. 20:35
 27/32 anonim ***** válasza:
26. Épp ellenkezőleg. Dízel a munkagépekbe megy, traktorok, kamionok, furgonok, mozdonyok, terepjárók. A prémium kategóriás autók nagy része benzines, mert az csendesebb, ami a prémium része. A sportkocsik nagy része is benzines, mert a benzinmotorok könnyebbek. Dízel lambo nincs, Ferrariból csak egy model van dízel. A dízelmotorok alacsony fordulatszámon adják le a nyomatékot, mert hosszabb a dugattyúk pályája, vagyis hirtelen lehet velük gyorsulni és jól lehet vontatni velük. De a gyorsulási előny egy bizonyos lóerő felett már nem jelentős. Vontatni meg egy prémium autóval nem fogsz.
2022. nov. 6. 22:31
 28/32 A kérdező kommentje:
Az Audik-ban is általában TDI motor van, a Mercedesek zöme is dízel, Volvókban is nagyrészt a D5-ös dízel motor van, nagyon kevés a benzines Volvo. Talán a BMW nagyobb arányban benzines.
2022. nov. 6. 22:37
 29/32 A kérdező kommentje:

"A prémium kategóriás autók nagy része benzines, mert az csendesebb, ami a prémium"

Én azt szeretem, ha minél hangosabb. Nekem hiányzik, hogy az utastérben is lehessen hallani a motort, mint a Zsigulinál.

2022. nov. 6. 22:39
 30/32 anonim ***** válasza:

28. A Volvo nem prémiumkategória.

"Én azt szeretem, ha minél hangosabb. Nekem hiányzik, hogy az utastérben is lehessen hallani a motort, mint a Zsigulinál."

Lehet, hogy ezt szereted, de attól még a prémium kategóriában az emberek az ellenkezőjét szeretik. Azt, hogy beülnek és olyan, mintha egy luxusyachtban suhannának.

De nézzünk egy 10 - 15 millás keresést használtautó.hu - n:

Jaguar: első lapon 6 benzines, 4 dízel.

BMW: első lapon 7 benzines, 2 dízel.

Mercedes: 6 benzines, 4 dízel

Mercedes AMG: 9 benzines, 1 dízel

Egyedül az Audinál van 4 benzines és 6 dízel.

2022. nov. 7. 08:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!