Alfa Romeo GT-ből benzinessel vagy a dízellel járok jobban?
Figyelt kérdés
Melyik motorban van turbó és kettőstömegű lendkerék?2021. szept. 26. 00:52
1/13 anonim válasza:
Aki képes dízel Alfát venni, az szégyellje magát. Már a gondolata is büntetendő kéne hogy legyen.
2/13 anonim válasza:
Szívódízel GT szerintem nem létezik.
Nincs baj a dízellel, nekem is a GT-hez hasonló sportos dízel modellem van.
Meg tudod nézni, hogy melyik azok a jó Alfa motorok, amik nem olyanok, mint az Alfa híre, inkább az a gond, hogy maga az autó körülötte olyan amilyen. Na meg ezek sem fiatalok már és nem nyugdíjas német orvos boltbajárós autói voltak
3/13 anonim válasza:
A V6-os lenne a legjobb, de az ritka. Aztán meg az 1.9 jtd (120 és 150LE-vel)
4/13 anonim válasza:
A dieselben van mindkettő, de ettől még elég jó motor az 1.9 jtd.
A benzinesből mind szívó, de a 2.0 jts az közvetlen befecskendezéses.
Valószínűleg az 1.8 TwinSpark-kal érhet a legkevesebb meglepetés, cserébe gyenge és sokat fogyaszt.
6/13 anonim válasza:
#5: Na ja, csak találj olyat, amit érdemes megvenni, és dobj ki érte annyit. Haverom is több, mint egy évig keresgélt, mire Svájcban talált egy épkézláb darabot...Ahhoz már nagyon elvetemült márkafannak kell lenni.
7/13 anonim válasza:
#6 Na ja, csak nem az volt a kérdés, hanem hogy melyik motorral érdemes megvenni.
8/13 anonim válasza:
#7: Persze, nem is azért mondtam, de aki úgy indul neki, hogy öreg sportkocsi kell, de a turbó meg a kettőstömegű a lényeg, ott a fillérb/szás sem elhanyagolható valószínűleg. Szóval nem valószínű, hogy lesz pénze egy V6-ra
10/13 A kérdező kommentje:
Miért? Igaz kevesebb fogyaszt mint a benzines, de több a hibalehetőség és drágább a szerviz is.
2021. nov. 27. 21:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!