Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autókereskedő mennyiért...

Az autókereskedő mennyiért cserélné ki az autómat?

Figyelt kérdés

Van egy 2003-as benzinesem. Nézegettem a kereskedéseket és találtam egy 2002-es fekete dízelt, ugyan ebből a tipusból. 1 millióba kerülne. Az enyém szintén kb 1 milliót ér, tavaly vettem 1,3 millióért.

Van autóbeszámítás. Vajon ha odavinném a kék benzinesemet, hogy számítsák be és megvenném helyette a fekete dízelt, meg lehetne oldani? Vajon mennyiből jönne ki ez a "csere"?

2022. nov. 1. 16:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
LoL
2022. nov. 2. 07:14
 12/18 veterán vas ***** válasza:

Az valóban sokat jelent, amikor az ember olyan autóba ül, amiben jól érzi magát.

Azt azonban nem értem, ha egy évvel ezelőtt a kék benzines volt az álmod, akkor most miért a fekete dízelért vagy oda? :O

2022. nov. 2. 09:58
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem én választottam ezt az autót. Apám félt a dízeltől és nem engedte, hogy dízelt vegyek. De azóta elköltöztem otthonról és már nincs beleszólása.
2022. nov. 2. 14:25
 14/18 veterán vas ***** válasza:
Így már érthetőbb. ;)
2022. nov. 2. 17:41
 15/18 A kérdező kommentje:
Vagy lehet hogy gyűjtők inkább pénzt és lecserélem egy újabbra
2022. nov. 2. 19:29
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem éri meg nagyon újabbat venni, tiszta pénzkidobás. Ha jól működik a jelenlegi, én biztosan nem cserélném le dieselre se. A döntés persze a tied.
2022. nov. 2. 19:38
 17/18 anonim ***** válasza:

Apádnak igaza volt.

És hogy ezt megtanuld, vedd meg a zsákbamacskát 3-400 ezer bukóval, és ugyanannyi ráköltéssel az első vizsga előtt az "álomdízelt".

2022. nov. 2. 20:18
 18/18 A kérdező kommentje:

Olyan rossz a dízel? Apám is ezt mondja, hogy a dízel sokkal megbízhatatlanabb, állandóan elromlik benne valami és sokkal drágább a javítása, mint a benzinesnek.

Nekem valahogy mindig szimpatikusabb volt a dízel. Kevesebbet fogyaszt, erősebb és szép traktorhangja van.

Ez egy 20 éves autó, azért pár év múlva jó lenne egy fiatalabbra lecserélni.

2022. nov. 3. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!