Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autókereskedőknél tudok...

Autókereskedőknél tudok alkudni? Ha igen, egy 950.000 forintos autó árából mennyit próbáljak lealkudni?

Figyelt kérdés
2022. márc. 14. 15:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel a felkészültséggel nem tudsz.

Az alku eredménye egyébként attól függ, hogy ki akarja jobban az üzletet, mert az engedni fog. A vevő többet is kifizet, az eladó meg többet enged.

Most viszont éppen hiány van a piacon mindenből ami nem kedvez a vásárlói alkunak.

2022. márc. 14. 15:46
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Előző autómat használtautó kereskedésben vettem. Ez mondjuk 2012-ben volt, amikor méh javában érezhető volt a válság utóhatása, eléggé pangott a piac. Lehet ez is közrejátszott, hogy egy 1.599.000-ért kínált autót 1.420.000-ért vettem meg végül. Viszont nem csak úgy mentem oda, hogy sajnálok érte ennyit kiadni, én csak ennyit akarok, hanem konkrét műszaki hiányosságai voltak az autónak. Ennek javításának az árát engedték el.

950.000-ért kínált autónál ha nem patika állapotú, van mire hivatkozni 900.000-re próbálnám meg lealkudni. De mivel olyan faramuci helyzet van most, hogy gyakorlatilag a használt kocsik ára is emelkedik, nem csodálkoznék rajta, ha nem engednének az árból. Majd jön más, aki megadja érte. Ezt általában ki is használják.

2022. márc. 14. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!