2022 ben milyen utcai, sportos jellegű gumit ajánlatok simsonra?
Figyelt kérdés
Ami most rajta van az egy 40 éves csehszlovák gumi amiben nemigen bízok ezért szeretném lecserélni egy újabbra. Illetve tudnátok segíteni ebben a perjeles magyarázatban? Mit jelent pl. A 110/70 a gumi méretnél ha 16 colos a kerékátmérő2022. okt. 29. 17:46
1/3 anonim válasza:
Pont ugyanazt jelenti mint az autónál! 110mm a gumi szélessége, és a gumi magasága a szélesség 70%-a
2/3 anonim válasza:
(“Gumi méretek értelmezése” bekezdés lejjebb tekerve)
Én amikor régebben megcsináltam a Simsonom és kapott egy normálisan megcsinált tuningblokkot, ötös váltót stb tehát tudott menni magához és egy “ötvenes” motorhoz képest tisztességesen, akkor Heidenau K56-ot raktam rá, a célnak tökéletesen megfelelt, Simsonhoz képest sportos kanyarvételre is képes volt.
Valami olcsó de új nemtudommilyen átlag mopedgumit használtam rajta amíg gyári blokk volt, amíg úgysem tudott 45-50 fölé gyorsulni az teljesen elegendő is volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!