Mit tudnék tenni (A2 jogosítvány)?
Figyelt kérdés
A1ről megyek A2re két éven belüliként, viszont út közben (forgalmi vizsga előtt) eltelt a 2év és most azt mondják hogy elölről kell kezdenem normális A2 áron, és az eddig teljesített rutinom és az órák nem számítanak…
Mit tudnék tenni hogy ne bukjak el mindent?
(Az eddig igényelhetett kérelem a covid miatti meghosszabbítást nyáron eltörölték, pedig az A1et pont ebben a covidos időszakban csináltam és késtem is ez miatt kb 2 hónapot)
2022. okt. 26. 21:20
1/5 anonim válasza:
Mégis szerinted mit lehetne tenni? Sajnos a szabály egyértelmű, ráadásul a hónap végével országosan lezárul a motoros oktatási szezon, és csak márciusban folytatódik tovább. Arra nem gondoltál, hogy neked kellett volna beszélni az oktatóval, hogy sürgős? Előbb elkezdeni, vagy vannak expresz oktatások hétvéggén, vagy biztosítanak heti több alkalmat, igaz az kicsit drágább, vagy beáldozni pár szabit ha nehéz időpontot egyeztetni. Ráadásul neked olyan sok nem is kell ha megy a vezetés. Nekem is van egy kollégám akinek valamikor tavasszal jár le a két év, de már most megbeszélte az oktatóval, hogy felpörgetik a vezetést amennyiben most pénteken sikerül a rutinja.
2/5 anonim válasza:
Úgy hívják az ilyet kisbarátom, hogy tanulópénz.
3/5 anonim válasza:
Semmit. Hamarabb kellett volna menned. Vagy ha már mész, menj egyből korlátlan A-ra.
4/5 anonim válasza:
Ne hagyd, hogy átverjenek. Nincs olyan hogy előről kell kezdeni, csak le akarnak húzni ha hagyod magad. A szerződés kötés pillanatában ha benne voltál a 2 évben akkor ha meg nem szakadt a szerződés te a1el csinálod az a2t
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem is ez lenne a logikus 4.
Köszönöm szépen a válaszokat, ha tudok valamit intézni kiírom hátha más is ilyen helyzetbe kerülne egyszer
2022. nov. 1. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!