Miert írja az autó hogy alacsony guminyomas felfujas után is?
Figyelt kérdés
Ma reggel kiirta, fújtam bele, 250ig az elsőt 220ig a másodikat és még így is azt írja hogy az elsobe 220 a hatsoba 210 van#Alacsony guminyomás
2022. okt. 22. 08:17
2/9 anonim válasza:
Mennyit mentél vele azóta? Egyes autók esetében (pl. Ford) menni kell az autóval ahhoz, hogy feltanulja az értékeket, nem frissül magától azonnal felfújás után, ennek az oka az, hogy menet közben melegedik a kerékben lévő levegő, változik a keréknyomás és a számítógépet az az érték érdekli, nem a frissen felfújt hideg érték.
Más autóknál meg manuálisan kell a fedélzeti számítógépen keresztül újrakalibrálni a szenzorokat.
3/9 A kérdező kommentje:
1: koszi!
2: kb 20 kilométert
3: fura lenne ha egy 1 éves autó szar lenne
2022. okt. 22. 09:43
4/9 anonim válasza:
#4 Hát ha 20 kilométer nem volt elég, illetve 1 éves autó, akkor biztosan újra kell tanítani a szenzorokat. Hogy ezt tudod-e manuálisan a fedélzeti számítógépről, vagy pedig diag kell hozzá, azt neked kell tudnod, olvasd el a gépkönyvet (eleve kezdhettél volna azzal).
5/9 A kérdező kommentje:
Koszi, éppen továbbkepzesre mentem, nem volt időm olvasgatni, igyis késtem mert még kellett fujnom
De hazafele megprobalom reteselni
2022. okt. 22. 10:06
6/9 anonim válasza:
pedig sz@r látom a szólás szabadsága megint nem játszik gyakorin xD bár már alig járok ide
7/9 A kérdező kommentje:
Ok
2022. okt. 22. 18:11
8/9 A kérdező kommentje:
Megoldodott azóta egyébként, köszönöm a hasznos válaszokat!
2022. okt. 22. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!