Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a baj?

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Az autóm a héten másodjára irja ki hogy alacsony a guminyomas, de mindig csak addig amíg lekanyarodok az utrol egy kis utcába ahova járok edzésre. Ott kb 20al tudok menni és homokos út amugy is, miután visszamegyek az útra vissza ugrik. Elmentem a legközelebbi benzinkutra és az egyik hátsó kerekeben valóban alacsony volt, de 250 helyett csak 230 volt. Viszont ma megint kiirta és megint elmentem, és egyik sem volt alacsony, tökéletes helyen voltak az értékei. Lehet csak kommunikációs hiba? (Nyári gumi van rajta már egy pár hete, de nem az miatt irja ki mert gumicsere történt, ugyanis csak most kezdte) ha többször kiirja érdemes lenne felhivnom egy gumist?

2022. ápr. 18. 22:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem. A szenzor a kerékben tönkre tud menni, de nem érdemes vele foglalkozni. Figyelgesd néha a nyomást és kész.
2022. ápr. 18. 22:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm:)
2022. ápr. 18. 22:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez a 230-250 milyen mértékegység?
2022. ápr. 18. 22:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Van az autóba beleragasztva egy kis kép amin rajta van hogy az első kerekenek mennyinek kell lenni és a hatsonak mennyi, ott vannak ezek a számok. Az is rajta van hogy ha többen utaznak akkor mennyi meg ha csak 2-3 ember, le van bonyolítva hogy a csomagtartojaban ha sok cucc van
2022. ápr. 18. 22:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Olyan nekem is van a tankfedélen, de ott 2-2,4 Bar nyomásértékek vannak,nem 230-250, mert az rohadt sok lenne, talán az utasszálítókban van annyi. De még ha PSI-ben is mutatná akkor is sok

230Psi is 15,9 Bar

Szóval akkor milyen mértékegységben is mutatja nálad?

2022. ápr. 18. 22:56
 6/8 A kérdező kommentje:

Na most meglestem a képet

Hat igazabol 250 és alatta van zárójelben hogy 2,5 a hatsonal meg 220 és zarojelben 2,2

2022. ápr. 18. 23:11
 7/8 krwkco ***** válasza:

Kétféle nyomásellenőrző rendszer létezik.

Az egyikben fajtában kerekenként egy szenzor figyeli a nyomást. A másikban nincs szenzor, csak a kerekek forgása közötti különbséget nézi a kompjuter. Ha Neked az utóbbi fajta van, akkor érthető, hogy a homokos úton, kanyarban megzavarodik.

2022. ápr. 19. 08:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Igy mar értem, köszönöm szépen 😊
2022. ápr. 19. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!