Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hány forintos benzin/gázolaj...

Hány forintos benzin/gázolaj árnál térnél át tömegközlekedési eszköz használatára?

Figyelt kérdés
2022. okt. 18. 08:51
1 2 3
 11/22 NTBS ***** válasza:
97%
Szerintem nincs az a pénz a többségnek, amit az autó nem ér meg.
2022. okt. 18. 18:02
 12/22 anonim ***** válasza:
96%

Ha az uzemanyag arat felemelik akkor elobb-utobb a tomegkozlekedes arat is fel fogjak emelni, szoval nem fogsz tobbet sporolni.

En akkor sem tennem le a kocsit ha nagyon draga lenne a benzin, csak meggondolnam hogy hova megyek, milyen messzire es ugy inteznem a dolgaimat hogy lehetoleg utba essenek a celpontok pl ha megyek orvoshoz akkor onnan hazafele megyek vasarolna ha amugy esedekes a bevasarlas.

Munkabajarast a fonok fizeti mert ceges autoval jarak, tele a kisbusz szerszamokkal igy a tomegkozlekedes nem lenne opcio akkor sem ha kivalo tomegkozlekedes lenne a kornyekunkon.

Az emberek egyszeruen nem ertik meg hogy vannak dolgok amiket nem lehet tomegkozlekedessel megoldani vagy nagyon korulmenyesen. Ha tobb helyre mesz vasarolni akkor mindig viszed megaddal a szatyrokat mert nincs ott az autod hogy ott tudd hagyni a csomagtartoban. Nem szeretik mikor tele taskakkal mesz be a boltba.

A busz hajnalba nem megy, vannak helyek pl uduloteruletek, tanyak ahova nem megy a busz.

Nem mindenki dolgozik irodan. Vannak olyan munkakorok, mint pl epitoipar ahol eleg piszkos lesz a ruhad a muszak vegere. At kell oltoznod ha van erre lehetoseged mert a buszon nem szeretik ha munkasruhaban ulsz le. Videken rad is szol a sofor mert csak elol tudsz felszallni. Pesten gondolom leszarjak.

Ha kisgyerekkel mesz az meg korulmenyesebb mert a sajat dolgaidon kivul a kisgyerekedek a cuccat is te cipeled. En ugy vettem eszre hogy csak a nagyon szegenyek szoktak gyerekestol buszra szallni.

2022. okt. 20. 23:44
 13/22 anonim ***** válasza:
89%
Napi 5 óra lenne tömeggel a munkábajárás, autóval 1. Ha a mostani kétszeresére nőne a benzinár, már meg kéne tárgyalnom, hogy építsék be a munkabérbe.
2022. okt. 21. 16:11
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

9 Ft-ot fizet a rendkívül jó közszféra, lehet számolni, de még így is jobban járok, 35-40 forgalomfüggő perc alatt beér az ember, ehelyett busz vagy vonathoz séta, várakozás, 45 perces utazás, cigányokkal sokszor teli buszon.

Kösz nem kérem.

Csongrád megyében Hmvhely - Szeged vonalon egyértelmű hogy inkább busz, de ott sok jár és kényelmesek is.

Keleten meg...?

2022. nov. 16. 07:46
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne normális tömegközlekedés a munkahelyemre es vissza akkor nem jarnak autoval...
2022. nov. 16. 11:37
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
nem ertem mi a fsznak ennyire eroltetni a tomegkozlekedest… utalom az embereket, utalom a tomeget magam korul, szoval ha nem lenne auto akkor se tomegkozlekednek, elobb mondanek fel es keresnek kozelebbi munkahelyet, es akar gyalog jarjak minden nap…
2022. nov. 16. 14:11
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Valahol megértem az utolsót. A tömegközlekedésben a tömeg amit rühellek. Sokkal kényelmesebb az autó legyek ettől bármilyen szar ember is.
2022. nov. 16. 15:12
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Letenni nem tenném le csak csökkenteném, most heti 3x autózom főleg szerda szombat vasárnap, aztán leadnám csak szombat vasárnap, aztán csak vasárnap. De ahhoz ragaszkodnék 1000 ft liter áron is.
2022. nov. 16. 19:22
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Én mondjuk pont úgy vagyok, hogy sokszor a kikapcsolódásom, hobbim oka az autózás. Szeretek túrázni, kirándulni, és ehhez egyszerűen sokkal optimálisabb, kényelmesebb tud lenni az autó.

Persze általában vegyítem, például Kéktúra szakaszok elején elmegyek a célig kocsival, onnan tömegközlekedéssel a rajtba és akkor tudom, hogy a túra végén vár az autó, nem vagyok időhöz kötve.

De van olyan is, hogy munka után megyek ki a relatív közeli kirándulóhelyre, ami bár nincs messze de tömegközlekedéssel 2 óra lenne autóval meg 1 óra.

Persze ülhetnék a seggemen a panelban, de az mégsem az igazi :D

2022. nov. 16. 19:40
 20/22 Alex Fly ***** válasza:
85%
Semennyinél. Igaz, kerékpárt használok közlekedésre, így nem igazán izgat a benzin- és gázolajár, de városon belül a tömegközlekedés nálam nem opció. Hosszabb távokon pedig eddig is a vonattal kombináltam a kerékpározást, az üzemanyagárak ezt sem befolyásolják...
2022. nov. 16. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!