Ha 15km távolságra járnék munkába, ahhoz érdemes dízelt venni?
Igen.
(#1, jó neked, hogy felétek ilyen jó a tömegközlekedés. Én is járhatnék busszal. De ezt a távot a helyi busz bő 1 óra alatt tenné meg. A menetrendet nem tartják. Kimész a megállóba és vagy jön, vagy nem. 10-15 perc ácsorgás teljesen általános. A másik buszom, amire át kell szállnom, csúcsidőben jár 30 percenként. Ezzel nem is lenne gond, de természetesen úgy van megoldva, hogy pont az orrom előtt menjen el. Ott is fél óra ácsorgás van télen-nyáron. Egyszer volt, hogy egyszerűen otthagyott a sofőr a megállóban, nem állt meg, én meg fizettem a drága bérletet azért hogy taxit hívjak, mert időre, munkába kellett mennem. Na akkor döntöttem el, hogy ezerszer inkább jó időben bicikli, egyébként meg autó!)
Attól függ, hogy munka mellett még mennyit utazgatnál az autóval.
Lehet egy kisebb benzinessel jobban járnál
Én dízelt használok napi 20-20km-re, de mellette járnom kell suliba, plusz ilyen-olyan utak így meg már elég jól gyűlik a kilométer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!