Javítsam az autót vagy inkább adjam el, és vegyek egy másikat?
Szóval megvettem az első autómat, és kicsit átvágtak vele. Jó állapotúnak árulták 400 ezret fizettem érte, kapott egy új szett középkategóriás nemkínai négyévszakos gumit és cseréltem benne egy csomó futómű alkatrészt kb 250 ezerért.
Most viszont műszaki előtt kiderült, hogy rákéne még költeni, mert az EGR szelepet a katalizátort és ezzel együtt az O2 szenzorokat is cserélni kéne, valamint fel kéne rakni egy bontott váltót, mert a végét járja a jelenlegi, és folyik belőle az olaj.
Szerintem az autó valós értéke kb 175-200 ezer lehetett.
Egy Kalosról van egyébként szó.
El lehetne ezt így adni 300 ért?
Mert ha most elmegyek venni egy másikat, akkor azon biztos, hogy nem lesz új a futómű, és új négyévszakos gumikat sem várhatok el.
na jó, csak mondjuk 7-800 ezer már igazán a kínálat teteje ebből a típusból
egyébként két megállóra van a munkahelyem, és 400 a nettóm szóval nem ebből az autóból élek
"nem világít, mert ki van égve"
Kivették eladás előtt.
Egyébként az alja és a küszöbök mennyire rozsdásodnak? A festék alatt anyag van vagy át lehet szúrni csavarhúzóval?
a bódé az rozsdamentes
erre figyeltem, mert ezzel a tanáccsal láttak el, hogy a motor legyen jó és a kasztni ne legyen rozsdás
és ez stimmel is
Akkor talán érdemes megőrizni. Kellene keresned egy jó maszek szerelőt, aki gyakran találkozik Daewo-val. Vagy sokat olvasni youtube-ot nézni, Daewo fórumokon kérdezni.
Azt írod, hogy futómű alkatrészeket cseréltél benne. Saját kezűleg?
Te kérdeztél itt a kartergáz csövekkel kapcsolatban is?
Amikor t csatlakozó van?
Írtam, hogy a hengerfeje a gyenge pontja ennek az autónak, de a váltó is megkotlik néha.
Hirdesd meg inkább, vegyél valami üzembiztosabb járgányt, ebben tudok segíteni, mik a jobbak ennél, olcsón.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!