A régi Fiat Punto (1994-1999) az manapság is szép, divatos formájú kisautó vagy már bőven avittas?
Figyelt kérdés
2022. okt. 17. 12:37
A kérdező szavazást indított:
Igen nagyon is
Olyan semmilyen tucat forma
Is is
Bőven elavult formailag és műszakilag is
Nem tudom
Kommentben fejtem ki
16 szavazat
3/9 anonim válasza:
Pár év és OT rendszámot kaphatnak már ezek az autók is.
4/9 anonim válasza:
Elavult. Ma már tipik tanyárajárós, kezdő jogsis illetve futárkocsi.
5/9 anonim válasza:
én elfogadnék egy jó állapotút :)
6/9 anonim válasza:
Én sosem értettem hogy mit találnak sokan szépnek benne. Az olaszok tudnak szép formákat gyártani, de az a Punto (és a többi is), a Bravo/Brava, a Stilo... hát egyiket sem mondanám szépnek.
7/9 anonim válasza:
6-os, mondjuk a Brava meg a Stilo nekem se tetszik annyira (utóbbiból max a kombi).
De az örök klasszikus akkor is a Multipla :)))
8/9 anonim válasza:
@7, na hát a Multipla az meg pont olyan nálam, hogy egy haverom apjának volt pár évig, mi is vittük néha mikor haverom fostalicskája lerohadt és megkapta kölcsönbe, eskü megszerettük. Olyan csúnya hogy már szinte szép. Viszont azt nem lehet elvenni tőle, hogy olyan praktikus autóban én azóta sem ültem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!