Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Robogó, vagy Simson?

Robogó, vagy Simson?

Figyelt kérdés
Melyik lenne a jobb választás ?
2010. szept. 27. 17:43
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
úgy utálom az ilyen fröcsögéseket, hogy mennyit megy... és akkor ha többet megy a robogó? akkor se kell tudni vezetni rajta, ráadásul az apró kerekei kavicsos úton pl úgy kipögögnek, hogy ihajj. amúgy mire szeretnéd használni? simsont azoknak ajánlom, akik nem villogni szeretnének, hanem vezetni!
2010. szept. 28. 21:00
 22/30 anonim válasza:
100%

Simson!!!

Nekem a robogós pasik nem valami felemelő látvány.

Persze jobb egy szép-nagy motor.

De a kettő közül mindenképp SÁMSON!

Azon legalább vezetni kell, nem csak ülni.

Na meg kivagyok hogy felülnek a kávédarálóra (robogó) és megy a zene rajta hangosan... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ne már fiúk... ha igazi motoros vagy és akarsz lenni akkor SIMSONNAL KEZD!

....Lány vagyok...

2010. okt. 1. 20:36
 23/30 Abonyi ***** válasza:
Én nekem egy gyári Simson S51 endúróm van.megyek vel mindehol pl:félméteres sárba, betonúton,szántásba,crossozok vele,Szeretem ,azaz érzés ahogy te meg a simson egybeolvadsz,Naszóval annyi az egyés,hogy ha nem akrsz nagyobb motort akkor jó a robogó.De ha nagyobbra is szeretnél levizsgázni, ott nem automata váltó van hanem rendes ,szóval akkor a simót válaszd
2010. okt. 11. 21:16
 24/30 Abonyi ***** válasza:
Az előttem válaszolónak:Jó csaj lehetsz ;)Van elég hely a Simsonomon
2010. okt. 11. 21:19
 25/30 anonim ***** válasza:
48%

Simson!!!

Nekem a robogós pasik nem valami felemelő látvány.

Persze jobb egy szép-nagy motor.

De a kettő közül mindenképp SÁMSON!

"Azon legalább vezetni kell, nem csak ülni.

Na meg kivagyok hogy felülnek a kávédarálóra (robogó) és megy a zene rajta hangosan... ÁÁÁÁÁÁ, ne már fiúk... ha igazi motoros vagy és akarsz lenni akkor SIMSONNAL KEZD!

....Lány vagyok..."

Simsonnal kezdtem de nem vált be, nyelte a pénzt rendesen.

Most robogóm van, nem kávédaráló, mert ezen nincs sportkipufogó, semmilyen tuning és a sisaktartóban sincs hangcucc.

Egyszerű közlekedésre használom és nagyon megbízható gép.

A simsonnal nem tudtam volna vinni csajt magam mögött mert alig indult el 2 személlyel

A robogó elbír 2 személyt csak a csaj nem mert rá felülni XD

2010. okt. 11. 21:51
 26/30 anonim ***** válasza:
67%
az utolsónak ! ecsém de egy hátulkullogó lehetsz alig tudott elindulni 2 személlyel, ember ! Te normális vagy az amely nem bir elindulni 2 személyel az eleve gyenge a motorja és ha gyenge valószinüleg a te hülyeséged miatt lett gyenge értem ez alatt az 1:50 keveréket az 1:20 helyett és orosz benzin koszos légszürő és az ezek miatt keletkező sorozatos hibák ha nem tudod használni rendesen akkor neked még a bicikli sem való mert azt is tönkreváégod.. a simson egyszerüen jobb és kész aki ért a motorokhoz annak jobb aki nem ért az meg robogjon mintt hátulkullogó barátunkk ...
2010. okt. 12. 10:12
 27/30 anonim válasza:

Nekem volt egy aeroxom is meg egy simson s51 is mind a 2ö tunind volt

szerintem a simson jóbb jóbban meglehet csinálni 1 esés után nem törik össze de a robogok másabak ha valami tönkremegy rajta Drágább meg hamarabb törik nembirja ugy a strapát mint a simson.. én simsont választanám!

2011. júl. 23. 12:31
 28/30 Hamar Zoltán válasza:
Csak hogy ismét a békét képviseljem, és hogy ismét nem akarattal, nem tudatosan, én egy autómataváltós Simson Start szeretnék építeni, és gondoltam mivel mindkét oldal jelen van itt, így talán van valakinek értelmes ötlete erre. Nem lényeges a gyorsulás, csak a magas végsebesség. (80km/h)
2012. máj. 8. 19:14
 29/30 anonim ***** válasza:
Hát az nem lesz egyszerű, sok pénzt és rengeteg időt fog felemészteni, de ha készen lesz, egyedi lesz az biztos. Sok sikert hozzá! :)
2012. máj. 10. 15:42
 30/30 Hamar Zoltán válasza:
!!!SZERINTEM!!! A robogó sokkal modernebb, könnyebben kezelhető az autómatváltó, a keverékképzés, és sok egyéb extra miatt, ja és persze a japánok verhetetlenek nem csak autóban, motorban is megbízhatóság terén. De ha valaki motorozni akar hosszú távon, és végcélja mondjuk 5 évre előre tekintve egy Harley, akkor Simsonon érdemes kezdenie, de úgy, hogy tökéletesen megcsinál rajta mindent, megtanulja bütykölni, karbantartani. Én ezt tartanám a legjózanabb megoldásnak. Személy szerint nekem egyébként a tökéletes motor a Honda DN-01 700cm3-s autómataváltós luxustúra-robogó, nagy kerekekkel, tehát nincs jó, és rossz, csak hülye emberek, akik nem fogják fel, hogy nem egymással kellene vitatkozni, hanem minden kétkerekűsnek össze kellene fognia, mert el vannak nyomva az autósok által.........
2012. jún. 14. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!