Robogó, vagy Simson?
Simson!!!
Nekem a robogós pasik nem valami felemelő látvány.
Persze jobb egy szép-nagy motor.
De a kettő közül mindenképp SÁMSON!
Azon legalább vezetni kell, nem csak ülni.
Na meg kivagyok hogy felülnek a kávédarálóra (robogó) és megy a zene rajta hangosan... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ne már fiúk... ha igazi motoros vagy és akarsz lenni akkor SIMSONNAL KEZD!
....Lány vagyok...
Simson!!!
Nekem a robogós pasik nem valami felemelő látvány.
Persze jobb egy szép-nagy motor.
De a kettő közül mindenképp SÁMSON!
"Azon legalább vezetni kell, nem csak ülni.
Na meg kivagyok hogy felülnek a kávédarálóra (robogó) és megy a zene rajta hangosan... ÁÁÁÁÁÁ, ne már fiúk... ha igazi motoros vagy és akarsz lenni akkor SIMSONNAL KEZD!
....Lány vagyok..."
Simsonnal kezdtem de nem vált be, nyelte a pénzt rendesen.
Most robogóm van, nem kávédaráló, mert ezen nincs sportkipufogó, semmilyen tuning és a sisaktartóban sincs hangcucc.
Egyszerű közlekedésre használom és nagyon megbízható gép.
A simsonnal nem tudtam volna vinni csajt magam mögött mert alig indult el 2 személlyel
A robogó elbír 2 személyt csak a csaj nem mert rá felülni XD
Nekem volt egy aeroxom is meg egy simson s51 is mind a 2ö tunind volt
szerintem a simson jóbb jóbban meglehet csinálni 1 esés után nem törik össze de a robogok másabak ha valami tönkremegy rajta Drágább meg hamarabb törik nembirja ugy a strapát mint a simson.. én simsont választanám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!