Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sportos mini/ferdehátú 1.5m...

Sportos mini/ferdehátú 1.5m körül?

Figyelt kérdés

Szeretnénk egy városi autót venni, mert belvárosba költözünk rövidesen, a 4,5 méter hosszú szedánunkat inkább meghagynánk a garázsban, parkoljon vele akinek két anyja van. Viszont akkor már szeretnék valami kis méregzsákot, mindig vágytam egyre de mindig valami nagyobb lett belőle.

Amiket leginkább néztem, hogy ennyiért ársáv felső részét tudnám nézni belőlük (tehát eséllyel indulnék egy jó állapotú, nem szétpimpelt hülyegyerekautó keresésére):

- Citroen C2 VTS

- Peugeot 206 GTi vagy RC (inkább RC, de ritka mint a hatósági áras csirkemellfilé)

- Ford Focus ST (az első gen)

- Swift Sport, bár kicsit drágállom őket.

VW konszern abban az időben ami ennyiért megvehető (Golf III-IV GTI, Polo III GTI stb) nagyon nem a szívem csücske az öregedő kopó puha beltereikkel és gumiszerű vezetési élményükkel, csipszes 1.9TDI pedig kizárt, persze tudom hogy egy Bugattit is elpicsáz egy jó csipcsippel meg minél több korommal, köszi.

Toyota Corolla TS-t látok még, de semmit nem tudok róla és külsőre nem tetszik - tapasztalatok azért erről is érdekelnek.

Fogyasztás másodlagos, megbízhatóságra nem lenne baj ha azért nem egy luxusautó fenntartása lenne, de inkább a jó vezetési élmény érdekel, klíma azért legyen benne.

Tudom, persze, “ma már semmit nem kapsz ennyiért”. Ez nem igaz.

2022. okt. 10. 18:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
31%

Én az általad felsoroltak közül a Swift Sportot venném.

Ami még szóba jöhet esetleg, a Mazda 3 GT(2.0 150 LE). Ennél persze figyelni kell a rozsdára.

Hyundai Coupe is van ennyiért. Van belőle 2 literes 143 lovas.

2022. okt. 10. 22:18
 12/17 A kérdező kommentje:
@11, köszönöm! Igen, a Mazda 3 szembejött párszor, az is annyira vészes rohadásra, mint a korabeli Mazda 6?
2022. okt. 11. 08:15
 13/17 anonim ***** válasza:
20%
Úgy tudom, hogy igen, de el lehet kapni jobb példányokat.
2022. okt. 11. 14:55
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Hát ezek még rettenetesen messze, látóhatáron kívül vannak a méregzsák kategóriától.
2022. okt. 11. 15:07
 15/17 anonim ***** válasza:
63%

Alsó és alsó-közép kategóriás autók sportosabb, a többihez képest felül motorizált modelljeiről van szó.

Te mit vennél, Lancia Stratost ennyi pénzből?

2022. okt. 11. 15:25
 16/17 A kérdező kommentje:
@14 - attól még, hogy manapság egy hot hatch alsó hangon 250-300 lóerős turbós porszívóhangú négyhengeres motorral meg hülyebiztos összkerékhajtással, ezerféle vezetéssegítővel tele van rakva és nyom 1600 kilót szárazon, ezek az autók is tudnak adni egy élményt. Csak ezekkel nem a Vácin leszel hatalmas király mert a jobb lábadat le tudod nyomni, hanem kanyarogni tudsz élvezetesen, na persze ahhoz tudni is kell vezetni egy kicsit.
2022. okt. 12. 14:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Hidd el, egy öreg, egyszerű 3 betűs vackok nélküli könnyű hothatch lehet élménydúsabb összességében.
2022. okt. 12. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!