Sportos mini/ferdehátú 1.5m körül?
Szeretnénk egy városi autót venni, mert belvárosba költözünk rövidesen, a 4,5 méter hosszú szedánunkat inkább meghagynánk a garázsban, parkoljon vele akinek két anyja van. Viszont akkor már szeretnék valami kis méregzsákot, mindig vágytam egyre de mindig valami nagyobb lett belőle.
Amiket leginkább néztem, hogy ennyiért ársáv felső részét tudnám nézni belőlük (tehát eséllyel indulnék egy jó állapotú, nem szétpimpelt hülyegyerekautó keresésére):
- Citroen C2 VTS
- Peugeot 206 GTi vagy RC (inkább RC, de ritka mint a hatósági áras csirkemellfilé)
- Ford Focus ST (az első gen)
- Swift Sport, bár kicsit drágállom őket.
VW konszern abban az időben ami ennyiért megvehető (Golf III-IV GTI, Polo III GTI stb) nagyon nem a szívem csücske az öregedő kopó puha beltereikkel és gumiszerű vezetési élményükkel, csipszes 1.9TDI pedig kizárt, persze tudom hogy egy Bugattit is elpicsáz egy jó csipcsippel meg minél több korommal, köszi.
Toyota Corolla TS-t látok még, de semmit nem tudok róla és külsőre nem tetszik - tapasztalatok azért erről is érdekelnek.
Fogyasztás másodlagos, megbízhatóságra nem lenne baj ha azért nem egy luxusautó fenntartása lenne, de inkább a jó vezetési élmény érdekel, klíma azért legyen benne.
Tudom, persze, “ma már semmit nem kapsz ennyiért”. Ez nem igaz.
Én az általad felsoroltak közül a Swift Sportot venném.
Ami még szóba jöhet esetleg, a Mazda 3 GT(2.0 150 LE). Ennél persze figyelni kell a rozsdára.
Hyundai Coupe is van ennyiért. Van belőle 2 literes 143 lovas.
Alsó és alsó-közép kategóriás autók sportosabb, a többihez képest felül motorizált modelljeiről van szó.
Te mit vennél, Lancia Stratost ennyi pénzből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!