Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sikertelen forgalmi vizsga...

Sikertelen forgalmi vizsga után valóban kötelező 6 pótórát venni?

Figyelt kérdés
Erről eddig nem hallottam, csak ma az oktatómtól. Azt hittem, a pótórák már csak "igény szerint" mennek, kinek mennyire van szüksége. De akkor ezek szerint valóban kötelező, ráadásul 6-oz is venni?

2022. okt. 10. 15:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Örülj hogy csak 6 órát akar vetetni. Buktam kétszer de velem mindig sok órát akarnak nagyon.
2022. okt. 16. 17:48
 12/15 anonim válasza:
100%
Egy ismerősöm, most bukott a vizsgán. Nem kell elvileg. De lehet, hogy ajánlott egyes szitukban.
2022. okt. 31. 16:17
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát érdekes, akkor ezek szerint iskola válogatja. Nekem minden bukás után rám kényszerítenek vagy 15 órát. Nem is akarom már folytatni nincs már pénzem erre.
2022. okt. 31. 17:11
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

15 órát? Onnan azonnal dobbants. Lehuzasra mennek.

3-4 óra még oké, begyakarolni a hibákat.

2022. nov. 1. 17:16
 15/15 A kérdező kommentje:

Azóta egyébként kiderült végül, nem előírás szerint kötelező, hanem az adott autósiskola írja elő, náluk kötelező a bukás után 6 órát venni.

(Végülis ez is egyfajta marketing - amikor már forgalmin buktál, elég sok pénzt beleöltél ahhoz, hogy otthagyd, meg egyébként sem egy lépéssel a vége előtt hagyja ott az ember :D )

Köszi mindenkinek a választ!

2022. nov. 1. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!