Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az eladó miért takarja le az...

Az eladó miért takarja le az eladásra kínált autó rendszámát?

Figyelt kérdés

Magányszemélynél és autókereskedőnél is észrevettem, hogy vagy ki van takarva képeken, vagy le van szerelve a rendszám. Ennek mi lehet az oka?

Külön el kell kérnem a rendszámot. Ilyenkor megadják, csak mégis zavarba ejtő.

2022. szept. 19. 10:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
38%

Valamit titkol. Például azt, hogy össze lett törve. Korábban 6 hónap, 1 évre ideiglenesen ki lett vonva a forgalomból. Műszakin készült fényképek, alváz teljesen lyukas, rozsdás, de az eladáskor csillogó fekete és még ragad az alvázvédő.

Rendszám nélkül, lekérdezés nélkül valamelyik madár megveszi.

2022. szept. 19. 17:47
 12/13 anonim ***** válasza:
71%

" ki van takarva képeken,"

Mert lenyegtelen, valamint nem mindenkinek elado.

"le van szerelve a rendszám. "

Nincs magyar rendszama.

De mint regebben is irtam, aki telefonon normalisan erdeklodik, annak megadom az alvazszamot! Ezert is irtam, hogy nem mindenkinek elado.

De ti csak rettegjetek tovabb!

2022. szept. 19. 19:22
 13/13 anonim ***** válasza:
55%
#12 akkor speciel te jó nagy s*gg vagy, első dolgom egy hirdetés után lefuttatni a JSZP-ben, utána telefonálok. Akkor nekem nem eladó, mert nem vagyok tök hülye. Alvázszám meg ráér az eredetvizsgán, vagy megtekintéskor látom, hogy ha olvashatatlan, akkor nagy baj van vele.
2022. szept. 19. 20:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!