Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Amerikában miért nem szeretik...

Amerikában miért nem szeretik a manuális váltót?

Figyelt kérdés

2022. szept. 19. 01:02
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Még semennyit sem vetettem. De az én S60-as Volvómban olyan jó gömbváltó van, élvezet vele kapcsolgatni!
2022. szept. 19. 14:50
 22/24 anonim ***** válasza:
29%
Oké, akkor nincs összehasonlítási alapod :-)
2022. szept. 19. 14:59
 23/24 anonim ***** válasza:
29%

Én is szeretem a manuálist, de az automata akkor is fényévekkel kényelmesebb.

Manuális váltó élményautókba való, az emberek nagyobbik része viszont nem élményautót, nem élménycélból vezet.

2022. szept. 19. 15:01
 24/24 anonim ***** válasza:
20%
Igaz, hogy nincs autóm, csak szimulátorban vezetek. Eleinte automatán kezdtem, de mikor valamennyire megtanultam vezetni, átváltottam kézi váltóra, így már csak kézin megyek és kamion szimulátorban is :) Nemrég kipróbáltam több 100 ezer kilométer kéziváltózás után milyen az automata kamionban, nem volt az igazi úgy, hamar felvált és nem húz annyira, visszavettem kézire :) Piros zóna környékén szeretek felváltani, jobb a hang :) Ha majd autóm lesz, kézit veszek az biztos és nem fog érdekelni a spórolás, ha nem is piros környékéntig, de olyan 5000 fordulatig biztos felengedem :)
2022. szept. 19. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!