Hogyan irassak át automata autót manuálisra?
Nem teljesen világos, hogy pontosan mit is szeretnél, de Magyarországon OT-s rendszámhoz kevés az, hogy szépen néz ki az autó, annak apró részleteiben is eredetinek kell tűnni, nem hiányozhat róla díszléc, nem lehet az eredetitől elütő alkatrész stb.
A kérdésedre pontos választ nem itt keresnék a helyedben, mert a válaszoló lehet a legjobb szándékkal sem tudja hogy is működik pontosan.
Van Oldtimer klub, vagy facebookon oldtimer csoport, esetleg ismert veteránozó személyt megkeresni emailben. (Pl Seedzone, Csikós Zsolt)
egy biztos, OT-hez visszaalakítani, hogy az utolsó gyári csavarig azonos legyen az eredetivel, nagy
kihívás.
Először is engedély kell hozzá, ezt a közlekedésfelügyeletnél kérd.
Ha sima műszakiról van szó akkor nem lenne nagy cucc, én is megoldottam. A kiszemelt autómat anno nem találtam sehol automatával, így vettem egy kézit, majd később mikor találtam hozzávaló automata váltót beszereltük. A következő műszakin mikor kérdezték mondtam, hogy ez mindig is automata volt, a Manci néni nyomkodta félre biztos a gépen a forgalmit, mit értenek azok az autókhoz ott az irodában. Nézegették aztán adtak egy papírt, az ormányablakban meg kaptam az új forgalmit automatára átírva. :D
Egy OT vizsga ennél ezerszer szigorúbb, erre a módszerre esély sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!