Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerül manapság egy...

Mennyibe kerül manapság egy Werolex és milyen fenntartási költségei várhatóak?

Figyelt kérdés
2022. szept. 16. 06:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Tipikus példája annak a kérdezőnek, aki nem kérdezni jön, hanem lesben áll, hogy kioktassa a válaszadókat, mert mindenre van kész válasza, és mindent mindenkinél jobban tud. Ez többnyire a gyenge jellemű emberek sajátossága, akiknek folyton szükségük van kompenzálásra, megerősítésre, bizonyos helyen hiányzó méretek pótlása céljából. Nem érdemes vele foglalkozni, úgyis mindig neki lesz igaza a saját kis beszűkült világában. Komoly veterános úgysem fog egy ilyen tenyérbemászó alaknak eladni egy Velorexet, ha meg valahol talál egy roncsot, hadd szívjon vele. Tudása nulla, és a hatalmas ego miatt taníthatatlan is. Ha olyan egyszerű dolgot nem fog fel, hogy amit nem használnak, az nem kopik, és egy fűtött garázsban tárolt restaurált és sosem használtVelorex-szobornak a fenntartási költsége csak a helyiség fűtése, arra kár minden további percet rászánni.
2022. szept. 16. 09:25
 22/28 anonim ***** válasza:

És még most se tudja leírni, elképesztő...

Válaszoltam az elején. Egy jó állapotú példánynak ha el van rakva dísznek, nincs fenntartási költsége. A felújítási költség meg nyilván horribilis az olyan hozzá nem értő , de magát annál okosabbnak képzelő kis pöcsöknek, mint te.

2022. szept. 16. 09:27
 23/28 anonim ***** válasza:
Következetesen hibásan írod a nevét, és semmiféle választ nem fogadsz el. És ha nincs használatban, akkor milyen kopásról beszélsz?
2022. szept. 16. 09:27
 24/28 A kérdező kommentje:
Válaszért jöttem s azzal semmi gondom nincs ha valaki a választ írja le. Minden más trollkodas.
2022. szept. 16. 09:30
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen, legfőképpen a te trollkodásod felesleges. Velorex volt a neve és nem forgalomba helyezhető egyik sem.
2022. szept. 16. 09:46
 26/28 anonim ***** válasza:

Te fogyatékos vagy?

A kérdésed első felét megválaszoltad, belinkeltél egy roncsot, árral. Nincs szabott ára egy ilyennek, van aki kiviszi a méhbe, van aki 2 milliót kér egy hiányos roncsért.

A kérdésed második részét megválaszoltuk többen, próbáld értelmezni.

Mit szeretnél még tudni?

2022. szept. 16. 10:24
 27/28 A kérdező kommentje:
Azt ami valódi válasz nem hülyeség.
2022. szept. 16. 11:01
 28/28 spangli74 válasza:
Én most újítgatom az enyémet, nem drága hozzá az alkatrész, a motoren.sk oldalon van hozzá szinte minden, én is onnan szoktam rendelni,hamar meg jön,a bőrt én varrtam, a legnehezebb egy velorexet szerezni,mert horror áron van és szinte tuti,hogy ki van belezve.
2024. jún. 18. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!