Mennyibe kerül manapság egy Werolex és milyen fenntartási költségei várhatóak?
Akkor mit foglalkozol a fenntartási költségekkel?"
Mert iszonyatosan drága a fenntartása. Még kevés használat mellett is
14. Az nem Velorex, hanem Trabant.
Ha nem használod, nem kopik. Egyébként ahogy mondtam, primitív egyszerűségű szerkezet, ha egyszer kész, és nincs használatban, ahogy írtad, akkor minimális lehet a fenntartási költsége.
De szerintem nem neked való ez, jobb, ha elengeded.
A Trabant ugyanúgy muzeális főleg ez a regebbi tipus.
Csak a verolex annyira hogy már ilyen fotót is alig lehet találni róla.
Hiába egyszerű a szerkezet ami törik elhasználódik nehezen pótolható s emiatt drága.
Attól nem nekem való hogy a realitásokban vagyok s nem hülyeségekről álmodozom mint te?
Méghogy olcsó... Az amit európában úgy kell levadászni. Vagy majd biztos egy klub olcsón odaad ilyesmit ami szinte nincs is máshol.
17 azért megesik hogy olyan valaki válaszol itt aki tudja a választ, gyakoribb mint verolex alkatrészt találni.
"Attól nem nekem való hogy a realitásokban vagyok s nem hülyeségekről álmodozom mint te?"
Nem, messzire rúgtad magad a realitástól, ráadásul totál laikusként.
Te vagy az, aki hülyeségről álmodozol. Nekem is volt 20 évesen hülye álmom, mondjuk én meg is tudtam valósítani.
Egyébként én veled ellentétben nem csak hogy le tudom írni a Velorex nevét, és nem tévesztem össze egy Trabanttal, de egy barátom 30 éve egy költözés után hónapokig nálam tárolta a Velorexét, láttam nap mint nap, ültem benne, javítottam, vezettem.
Úgyhogy nem te fogsz engem ebben a témában kioktatni.
Te csak ha hozzászólásokat téveszted össze a valódi jelentésukkel. Itt se volt leírva hogy ez a fotó verolexet ábrázol az viszont igen hogy múzeális roncs mentését ábrázolja.
Tipikus példa arra hogy itt mindenki szakértő miközben az egyszerű szövegértelmezés se megy még az adott témában se.
Azzal tisztában vagyok hogy ha verolex a kérdés akkor minden hozzászólónak ott áll egy a garázsában csak éppen a vele kapcsolatos mondatok megértése okoz nehézséget.
Amit nyelvtan nácizmussal igyekszik kompenzálni. Ez amit levágtál itt ez itt szinte menetrendszerű. S az is gyakori hogy mindezt olyan teszi aki magára a kérdésre képtelen válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!