Ha nem hallom a kézifék behúzásakor, hogy kattan a fogaskerekeknél, akkor mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Suzuki Swiftem 2006 -os. Behúztam a kézifék kart és nem hallottam, hogy kattant volna. Enyhe emelkedőnél húztam be a kart, megállt az autó. a zene nem szólt a kocsiban, de mégsem hallottam a kattanást. Közvetlen utána újra próbáltam, és akkor már kattant rendesen.
Lehetséges -e az, hogy mellé húzódott -oldalra- a kar, és azért nem lehetett hallani a kattanást, aztán a végén, amikor megakadt, már visszaállt a helyére a kar?
2022. szept. 6. 20:31
1/4 Ékezetes billetyűzet válasza:
Benyomtad a gombot véletlenül közben.
2/4 anonim válasza:
Fhú, és ezek vezetnek köztünk az utakon.. jesszus.
3/4 anonim válasza:
2. Én sokall rosszabat írnék róla.
4/4 A kérdező kommentje:
#2 válaszoló
Nem is ismersz, úgy itélkeznél. Legalább van aki normálisan válaszol. A 20 év alatt számtalan eset volt, hogy csak azért nem történt baleset, mert a másik sofőrhöz képest jóval figyelmesebb, előzékenyebb, tudatosabb voltam a kresz szabályait betartva.
Köszönöm az első válaszolónak.
2022. szept. 7. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!