BMW E46 kézifék nélkül közlekedni?
Mai nap a kézifék betéteit szerettem volna kicserélni, szét is szedtem, mire eszembe jutott hogy nem vettem meg hozzá az alkatrészt.
Normál hátsó fékeim vannak, csak kézifék szűnt meg, viszont tőlem messze van az autós bolt.
Mennyire életveszélyes illetve baleset veszélyes így közlekedni pár kmert?
nekem az e46-omon már a kezdetektől fogva nincs kézifék a yarisomon meg kb egy hete ment ki és még nem volt idő megcsináltatni.
én eljárok velük így simán.
annyi hogy nagyobb emelkedőn vagy lejtőn ne akarj parkolni mert akkor az már nem fogja meg, meg kicsit ijesztő szokott lenni az a pár pillanat ameddig megfogja a váltó a kocsit, de ennyi. sebességbe rakod, ugyanúgy tudod majd használni!
arra még figyelj hogy mielőtt elindulsz mindenképp tedd ki üresbe, ez sose menjen ki a fejedből mert ha ezt nem teszed akkor nekilódulhat a kocsi az előtted lévő dolognak és kárt okozhatsz, magadnak is meg másoknak is!
26/n
Szilvi
ja és a normál fékhez nincs semmi köze, attól még ugyanúgy van hátsó féked.
26/n
Szilvi
"Mai nap a kézifék betéteit szerettem volna kicserélni, szét is szedtem, mire eszembe jutott hogy nem vettem meg hozzá az alkatrészt."
Valami nagyon nincs rendben ott fent ezek szerint... Ennyire hogy a fenébe lehet valaki szórakozott?
Szilvike, Mennyél vissza a vácira keménykedni a Yarissal :D
Kérdező,
Egyébként ennyire sz/r a kézifék, hogy rendszeresen cserélgetni kell a betétet, vagy mit jelent, hogy többször csináltad és szokott otthon lenni alkatrész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!