Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Égett szag gázadásnál, nem...

Égett szag gázadásnál, nem gyorsul. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Az egész azzal kezdődött hogy 10ből 2szer inditasnal nem akart beindulni az auto csak egy kis gáz adásnál. Elvittem a szerelohoz az azt mondta hogy a benzin szivattyu volt eldugaszolodva szerinte és kitakaritotta.

Most mentem fel az autopalyara es gyorsitani akartam es azt vettem eszre hogy nem gyorsul a kocsi csak a fordulatszam porog es egett szag van. Ha nem nyomom a gazt akkor nincs. Mi lehet a baja?

2022. szept. 1. 15:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Tehát hengerfejes volt 2 hete...

Lepontozták, amikor azt írtam, hogy a tünetek leírását olvasva a hengerfej probléma sem kizárható, bár annak van a kisebb esélye, és akkor még nem volt arról infó, hogy két hete volt azzal a problémával szerelőnél.

Viszont így ismételten abba az irányba is kellene kutakodni, hogy a javítás megfelelően történt-e, nem onnan ered-e a mostani probléma.

Hengerfejes autó szakszerű javítás kisebb motorfelújítással jár, ami költséges, de ha csak kicserélték a tömítést, az vagy jó lesz, vagy nem, és többnyire nem.

A nehezen indulás oka lehet a szerelés során elkövetett hiba is.

Hűtőfolyadék milyen állapotban van?

(színe, szintje)

Mondjuk egy hengerfej javítás után két héttel a nehezen indítható, büdös füstöt produkáló autó esetében kapásból azon kellene gondolkozni, hogy vajon mit csinált, vagy mit nem csinált a szerelő, érdemes-e oda visszavinni, vagy másikkal megnézetni inkább.

2022. szept. 2. 16:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

" gyorsitani akartam es azt vettem eszre hogy nem gyorsul a kocsi csak a fordulatszam porog es egett szag van. Ha nem nyomom a gazt akkor nincs. "

Már pedig ez a kuplung , az biztos hogy csúszik. !!!

2022. szept. 4. 10:37
 13/16 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
Hát kérdező, ezzel a kocsival jól ráb*sztál.
2022. szept. 4. 12:18
 14/16 anonim ***** válasza:

A kuplungod tuti elkopott, ha nem akarod megvárni, hogy teljesen leégjen és az út szélén maradj, akkor csere.

Az indítási probléma ettől független, ezt okozhatja az említett hengerfej probléma szakszerűtlen javítása vagy valami teljesen más.

2022. szept. 4. 12:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekünk az 1.4 golf IV 2,5 évesen csinált ilyet. Ott kipufugórendszer csere lett belőle. De persze lehet tök mas a hiba a te esetedben.
2022. szept. 4. 12:45
 16/16 A kérdező kommentje:
Teljesen ki vagyok ettől a kocsitól már, május óta az autószerelőt járom... Az egész azzal kezdődött, hogy májusban mentem egy lagziba és baleset miatt megállították a forgalmat. És akkor eltört a hűtöm. Kb 300 méterre meg tudtam állni egy lehajtóban, igy túl sokat nem mentem törött hűtővel. Most nem tudom anyagi okokból lecserélni, egy másik hasonló használtra nem akarom.
2022. szept. 4. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!