Benzinszag az utastérben, mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Általában klímázás után, de nem minden esetben. Autó körül nincs benzinszag de az utastérben néha érezni….2022. máj. 20. 21:46
1/8 A kérdező kommentje:
Az autó egy 2001-es Fiat Punto
2022. máj. 20. 21:46
2/8 anonim válasza:
Nem tudom de szerelő azonnal. A benzin nem ég hanem belobban....
3/8 A kérdező kommentje:
Hát ja ez igaz.. de olyan érdekes, hogy nem hátul a szivattyú felől érezni hanem elölről a műszerfalról..
meg a másik az, hogy első tankolásnál is lehetett érezni, másodiknál nem volt semmi probléma, és ma meg megint voltam tankolni és azóta érzem ismét… az a fura, hogy inkább a tankolás után van ez nem is a klímázás után most esik le..
2022. máj. 20. 22:05
4/8 anonim válasza:
Nem lehet hogy félre folyik tankolásnál?
5/8 A kérdező kommentje:
De hogy? Hol?
Kívűl nem folyatom mellé sehol sem, hacsak nem csövön kívűl.. és rögtön ott mellette meglehet, mármint a tanksapka környéke… bár nem tudom, elölről jön a szag akkor is..
Nem tudom mi lehet..
Első tankolásnál picit lehetett érezni állóhelyzetben klímával
Másodiknál semmi.. mentem 600 km-t klímával meg anélkül is de semmi probléma nem volt.
Ma megtankoltam fullra, klíma nélkül is érezni
2022. máj. 20. 22:16
6/8 A kérdező kommentje:
Meglehet, hogy a tanksapka nem zár jól?
2022. máj. 20. 23:44
7/8 anonim válasza:
minden régi 20-30 éves autóban benzin szag van, nem kell vele foglalkozni.
8/8 anonim válasza:
Néha én is érzem a kocsimban, de végignéztem az autót és sehol nem látok szivárgást. Jellemzően indítás után, vagy lámpánál érzem, így inkább arra tudok gondolni, hogy mivel indításkor bedúsít a rendszer, ezért lehet inkább ez benzinszagú füst ami bekeveredik az autó alá, és valamennyi bejut az utastérbe. Kipufogóm is olyan, hogy lefele van irányítva gyárilag. Belső levegőkeringetésnél nem is érzem, tehát a benzintank felől se jöhet a szag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!