Fura szag az autóban egy pillanatra?
Figyelt kérdés
Este jöttem autóval és egy pár másodpercig fura égett szagot éreztem valahol de sztán el is tűnt. Hármasból változtam épp fel. De lehet kintről jött be valami szag az uccárórl de le voolt az ablak engedve2022. máj. 26. 09:50
1/11 A kérdező kommentje:
Olyasmi szag volt inkább mint mikor egy elavultabb hősugárzót bekapcsol az ember és kinyomja azt a fura szagot
2022. máj. 26. 09:50
2/11 anonim válasza:
"lehet kintről jött be valami szag az uccárórl"
És akkor mi most menjünk oda, szaglásszunk körbe, esetleg építsünk időgépet is?
3/11 anonim válasza:
ha csak egyszer volt és semmi mást nem észleltél, kintről jött be
4/11 anonim válasza:
Még ilyen kérdést feltenni!!!🙈🙈
5/11 anonim válasza:
Valószínű a forró kipufogót érezted. De az is lehet, hogy valamelyik kerék forrósodott át. Ezt megtudod nézni ha mégy vele, és utánna megfogdosod mind a négy felnit a közepén. Ha egyik sem forró, akkor valószínű a kipufogó.
6/11 anonim válasza:
Az a saját lábszagod volt. A kollégáid alig bírnak megmaradni melletted. Mit gondolsz miért kerül mindenku?
7/11 anonim válasza:
Ha többször nem érezted, akkor jó eséllyel kintről jött.
8/11 anonim válasza:
Nekem is ez volt, mielott lassan elkopott a kuplung. Nem azonnal, de utana figyeltem hogy valami valtozott e es akkor tunt fel hogy csuszik a kuplung. Nekem ez akkor volt (az egett szag), amikor egyesbol kettesbe valtottam emelkedon, dugoban. Neten jol leirjak a kopott kuplung tuneteit, egy darabig menni is lehet vele, de elobb utobb cseres lesz.
Ez csak az en peldam, lehet nincs semmi gond, meg az is lehet kintrol jott.
9/11 krwkco válasza:
Ha megint előfordul, meg kell állni és beleszagolni a motortérbe. Megszaglászni a kerekek környékét.
10/11 A kérdező kommentje:
az ablaktörlő folyadék volt
2022. máj. 28. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!