Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Adott egy 2011-es 1.6 TDI VW...

Alb.bence kérdése:

Adott egy 2011-es 1.6 TDI VW Golf 6. A nyári időszakban azt vettem észre, hogy valamikor a motor 1000-es fordulaton kezd el pörögni álló helyzetben és furcsa (égett pirítós) szagot lehet érezni a motortérből. Miért?

Figyelt kérdés
Leállítás után pedig még megy a ventillátor. Szoktam néha pályázni is vele, meg azért városon kívül is odalépek néha és pár km után a jelenség eltűnik. Kiszámíthatatlan mikor jelentkezik újra. Mi lehet elsődlegesen az oka? Kell-e a pénztárcába nyúlni miatta komolyabban?

2022. aug. 9. 20:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hűtési probléma, vidd szerelőhöz. De hogy mi a pontos baj, azt így nem lehet diagnosztizálni
2022. aug. 10. 07:54
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Regenerál a DPF
2022. aug. 10. 12:16
 3/6 A kérdező kommentje:
És kell aggódni a DPF regenerálás miatt?
2022. aug. 10. 21:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez normális.
2022. aug. 10. 22:45
 5/6 anonim ***** válasza:
48%
Ha DPF regenerálna, akkor jelezné a műszerfalon szerintem.
2022. aug. 11. 07:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem minden autó jelzi, ha minden igaz a Golf pont nem. Ha nem regenerálna a DPF akkor kezdhetsz aggódni.
2023. febr. 12. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!