Venni akkarok egy gyorsasagi motort ajanjatok valamit 16eves vagyok ugy hogy csak 11kw-ost tudok csak 125ben miket erdemes? Vagy 250esben? De csak gyorsasagit szeretnek vagy Nakedet
Figyelt kérdés
nem igazan tudom hogy vannak ezek a dolgok de 250es gyenge motort lehet 125re papiroztattni vagy hogy lehetne meg oldani?2010. szept. 24. 18:25
21/22 anonim válasza:
Hú jó sok válasz van már. Mindenki mindenfélét írogat, nem hiszem, hogy megkönnyítik a dolgodat:D Csak pár dolog az RS-ek és a Mitok mellett, attól hogy megy 160-170-el nem kell annyival menned, és amikor megunod a 110-et nem kell új motort venned ( buksz ratja, utánna járás, stb.) csak odalépsz neki. 200 km-es túrát meg lemenni olyannal amit ha széthajtasz úgy megy 110-el az nem a legjobb + az is tud enni sokat ha tiltásig pörgeted, míg egy 2T RS v Mito-nál ha nincs nyitva a power utazóba 100-120 megeszi az 4,5-5,5 lityót, ugyanott vagy. Városon kívül 90 a megengedett szal 100 al mennek a kocsik kb na ott csőgázzal is csak beállsz a sorba, ( abba mi az élvezet autóban is ülhetnél) autópályán meg ledudálnak alapból. Ezért szavazok a 2T mellett+ ha annak motorikus baja van egyszerűbb és olcsóbb javítani. Jó állapotú gépet veszel nem fogod megbánni, és régebbi Mitok RS-ek nem vesztenek az árukból tartják a 350-400 körülit. És ha belejössz kitudod élvezni az erejét, addíg meg nem kell tépni ezerrel, én se azt mondom, hogy első nap csavarodj fel egy fára 170 el.
22/22 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat ht meg mindig a cbr-nel vagyok
nekem legjobban varosi hasznalatra kellene
gondolkoztam mar az 50es Yamahan is de az kicsit gyenge lenne szerintem de varosban siman elmennek vele nem?
2010. szept. 25. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!