Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik megbizhatóbb a Mazda 6...

Melyik megbizhatóbb a Mazda 6 2.2 dizel vagy a Mazda 6 2.5 benzines (mindkettő 2017 évjáratú)?

Figyelt kérdés

Olyan 20ezer euróért max. 25ezerig szeretnék venni és kizárólag Németországban. Itthon nem merek venni mindenféle rejtett hibákkal ellátva...

Jelenleg egy benzines Hyundai i40 2.0 GDI van. Ezt is Németországban vettük. Meg vagyok vele elégedve, eddig hibamentes. Maradna rohangálós autónak.

Talán a Mazdát dizelben venném hosszabb utakra, csak félek a részecskeszürő cirkusztól, meg nem tudom mennyire megbizható ez a dizel motor.

Ha valakinek van ilyen évjáratban, pár szóval leirhatná hogy eddig milyen negativumot tapasztalt ill. milyen hibák jöttek elő.

Előre is köszi! :)

2022. aug. 19. 18:47
 1/2 anonim ***** válasza:
5 éves autónál szerintem felesleges megbízhatóságról beszélni... Ha a kötelező szervízeket elvégezték nagy baja nem lehet.
2022. aug. 23. 08:26
 2/2 anonim válasza:
A 2.5-ös egyszerűbb és megbízhatóbb, de a dízel is jó, ha hosszú utakra használod. A dízelnél az olajpumpát hajtó lánc a gyenge pont, ha elszakad, akkor nagy a baj.
2023. febr. 12. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!