Kopogó hang sebességváltó problémára utal?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ha az autómon benyomom a kuplungot akkor kopogó hang hallatszik. Ha felengedem a lábam róla, akkor is. Ha rálépek a gázra akkor elmúlik, de ha leveszem a lábam a gázról akkor is megint elkezdi. Lehet sebességváltó probléma van a háttérben?2022. aug. 19. 16:08
1/4 anonim válasza:
Ha benyomod és akkor is hallatszik akkor az nem igen sebváltó.
Tedd sebességbe és úgy benyomva mit csinál?
Mert ha ekkor is csinálja az nem váltó hiba.
2/4 A kérdező kommentje:
Egyesnél, kettesnél ez a probléma nincs. Hármastól jelentkezik. Váltok négyesbe és mikor teljesen benyomtam onnantól lehet hallani amíg fel nem engedem. Azt elfelejtettem leírni hogyha körforgalom van és lassan kanyarodok akkor erősebb intenzitással lehet hallani.
2022. aug. 19. 16:24
4/4 A kérdező kommentje:
Kiderült hogy egyik se. Egy nyomorék próbálta ellopni a kerekem vagy nem tudom és 1 csavar hiányzott 3 pedig megvolt lazítva 1 meg tartotta:/
2022. aug. 26. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!