Milyen hagyományos automata váltós kis autók vannak?
Hagyományos automata váltós kisautót keresek magamnak. Csak hagyományosat, a többi nem érdekel.
(Akkor sem ha kevesebbet fogyaszt, gyorsabban vált, stb...)
Abban kérem a segítséget, hogy aki tud, írjon típust nekem, pontos, beazonosítható módon.
Swiftek, Splash-ek ilyenek például.
2.5 millióig keresek kisebb, városi autót.
Sajnos google nem barát ebben.
Előre is köszönöm.
Yaris, Corsa, Swift. Ezekből mind van automataváltós.
amúgy felmész a használtautó.hu-ra, ki lehet választani pontosan, hogy mit szeretnél.
Na, csak kiderül a végén, hogy tulajdonképpen mindent tudsz a hagyományos olajkavarós automatával szerelt kisautókról.
De akkor miért tetted fel a kérdést?
Vagy a válaszolgatás hevében utánakeresték a Google-n? Ha igen, a kérdés feltevése igazából felesleges volt. Ott kellett volna kezdeni
Azért tettem fel a kérdést, mert szeretnék venni egy 7-12 éves ilyen váltóval szerelt kis városi autót. De ezt már leírtam.
A Swiften és a Splash-en kívül nem ismerek mást.
Nem a googlet használtam mert nem segít. Nem tudom a google segítségével kideríteni, hogy mely típusokat szerelték vagy szerelik ilyen váltóval.
A használtautón sem tudom kiválasztani ezt a váltótípust.
Szeretnéksegítséget kérni a tisztelt olvasóktól, hogy írják le nekem, ha van tudomásuk ilyen kisautóról.
Ezzel szemben eddig - tisztelet a kivételnek - ilyen trolloknak kell újra és újra leírnom hogy mit szeretnék, mint te.
Választ nem adtál, de sértegetsz, pedig igen tisztelettel beszélek ám mindenkivel.
Ne haragudj, de nem látod, hogy nem a kérdésemre válaszolsz? Valami kényszer hajt, hogy mindegy mit csak írhass valami sértőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!