Milyen hagyományos automata váltós kis autók vannak?
Hagyományos automata váltós kisautót keresek magamnak. Csak hagyományosat, a többi nem érdekel.
(Akkor sem ha kevesebbet fogyaszt, gyorsabban vált, stb...)
Abban kérem a segítséget, hogy aki tud, írjon típust nekem, pontos, beazonosítható módon.
Swiftek, Splash-ek ilyenek például.
2.5 millióig keresek kisebb, városi autót.
Sajnos google nem barát ebben.
Előre is köszönöm.
Eről van szó: Nincs már hidrós automata. A régebbi "vasaló" Swifteknek volt még ilyen váltója, de ma már vagy CVT van, vagy hibrid Toyotáknál a bolygóműves villanymotoros szerkezettel szimulált CVT, vagy robotizált mechanikus váltó. (Például az új förmedvény Ignisé is ilyen).
Hiába akarsz ilyet, nincs, meghaladta az idő.
Dehogy nincs még:
Egy tökéletes példa egy ilyen újszerű és mégis Rendes Autómata-váltós autóra a Citroen DS3 1.6 AL4 es 4sebességű Wandleres váltóval.
Szerintem más a PSA konzerből származó 120lovas 1.6-os benzinesekben is van ilyen pl. 207 vagy a MINI(?)
A páromnak hidrós swiftje van. 2010-es, az 1.2-es hidrós, az 1.3-as nem hidrós, mindkettő kapható a használtpiacon.
Végül cvt a classe-t vettem.
A hidrós swift fényévekkel jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!