Csak szerintem nagyon lepusztult a japán autógyártás?
Autóvásárlás előtt állván rengeteg japán, német és francia autókereskedésnél fordultunk meg tesztvezetni.
Arra jöttünk rá, hogy a japánok,de kimondottan a Toyota , Honda és Mazda annak ellenére, hogy nagyon szépek kibírhatatlanul gyengék , bugyuták és unalmasak vezetni.
A CVT motor ordít ( most a legújabb HR-V ről fogok beszélni), ami kb 130 lóerős szívóbenzin elektromos puncsmotorral, de már 100-nál olyan érzés vele menni mint egy normális autóval 250-el.
Mi az oka? Én vagyok elfogult japánautógyűlölő vagy mások szerint is nagyon lerobbantak és gagyi autókat gyártanak?
Vezettem Augusztus elején mindkettőt.
Nagyon ordít pláne a HRV már 120 130nál.
2022es modell mindkettő.
Nem, ez ennyit eszik. Akkor lett 6,2 a 100km-es átlag, mikor 140-es tempomattal mentem Horvátországba.
140-nél 2000 a fordulat, mivel nem forog és nem is erőlködik, ezért nem is eszik.
#25 az meg hogy? A csodajó német autóf majdnem kétszer annyit evett mint a szar japán? Hogy mik vannak... lehet hogy mégis jó autókat csinálnak, csak te az a fajta hülye egoista vagy, aki nem képes elviselni, hogy más embernek más az ízlése, mint neked.
De azért kösz a szórakoztató kérdést a vicces valótlanságaiddal, hatezret pörgő motorral 120-nál. Harmadik sebességfokozatban a 20 éves Suzukim nem pörög hatezret, csak kb. ötöt, de azért mesélj még, hátha írsz még égőbb dolgokat is :D
Tudván , hogy az én akkor kocsim kb 45-ször olcsóbb mint egy mai Camry, szerintem jó fogás volt.
Továbbá, a 14 millió forintnyi különbség a kettő között körülbelül 3 emberi életnek megfelelő benzint tesz ki , tehát nem tudom ki járt rosszabbul :)
Ezen kívül sikerült megnézni a világ legcsodálatosabb országait is, nem utolsó sorban, tengerpartjait, amit egy új autó törlesztőjével kötve hiszem, hogy sikerült volna.
"Továbbá, a 14 millió forintnyi különbség a kettő között körülbelül 3 emberi életnek megfelelő benzint tesz ki , tehát nem tudom ki járt rosszabbul :)"
Hát én biztos nem. Tavaly novemberben rendeltem, akkor még "csak" 15,5m volt a listaára, ebből kaptam kb 20% kedvezményt és br 12,8, netto 10,1-ért vehettem meg nyílt végű lízinggel. 3 évesen ennél többet fogok kapni érte, mikor eladom.
Tudod mit, hülyegyerek, igazad van.
Szarok a japán autók. Maradj meg ebben a tudatban, megérdemled.
Az autópályán meg mindenki szembe jön, mindeki hülye, csak te vagy helikopter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!