Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak szerintem nagyon lepusztu...

Csak szerintem nagyon lepusztult a japán autógyártás?

Figyelt kérdés

Autóvásárlás előtt állván rengeteg japán, német és francia autókereskedésnél fordultunk meg tesztvezetni.

Arra jöttünk rá, hogy a japánok,de kimondottan a Toyota , Honda és Mazda annak ellenére, hogy nagyon szépek kibírhatatlanul gyengék , bugyuták és unalmasak vezetni.

A CVT motor ordít ( most a legújabb HR-V ről fogok beszélni), ami kb 130 lóerős szívóbenzin elektromos puncsmotorral, de már 100-nál olyan érzés vele menni mint egy normális autóval 250-el.

Mi az oka? Én vagyok elfogult japánautógyűlölő vagy mások szerint is nagyon lerobbantak és gagyi autókat gyártanak?

2022. aug. 18. 07:16
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
96%
a gond ott van, hogy budget autókat néztél. Pattanj be egy Infinity-be vagy Lexusba és más lesz a véleményed
2022. aug. 18. 10:05
 12/33 anonim ***** válasza:
75%
Mondjuk ezt az unalmas dolgot sosem értettem. Az emberek 90%-a csak el akar jutni A-ból B-be arra való az autó. Meg van a hülye gyerek kategória akinek az a lényeg, hogy "megy mint a golyó" és ő az első aki odaér a lámpától a következő lámpáig, mert az nagyon izgi... :D
2022. aug. 18. 10:50
 13/33 anonim ***** válasza:
47%
#12: majd megérted, ha egyszer egy "nem unalmas" autóban utazol :) Egyébként ez nem a sportosságot jelenti, pl. egy S merci sem unalmas
2022. aug. 18. 10:56
 14/33 anonim ***** válasza:
38%
Attól függ kinek mi az unalmas. Számomra egy S Merci unalmas.
2022. aug. 18. 11:05
 15/33 A kérdező kommentje:
Unalmas autó - Véleményem szerint egy olyan, ami szívómotor, semmi exotikus nincs benne, többnyire automata váltós, CVT, lassú, nagy sebességnél ordít 5000-6000 forgás per másodpercen(mint ahogy az új HR-V meg CR-V teszi már 120-nál) , és megbízható, 100 évig csak olajat kell cserélni benne meg szűrőket, de ellenben átkozod mindig a pillanatot amikor megvetted és a vezetést egy negatív élménnyé alakítják.
2022. aug. 18. 11:13
 16/33 anonim ***** válasza:
95%

És akkor mi a nem unalmas autó?

Csak mert én nagyon sok szívót ismerek, ami igencsak élményszámba megy. :)

2022. aug. 18. 11:17
 17/33 anonim ***** válasza:
83%
"és megbízható, 100 évig csak olajat kell cserélni benne meg szűrőket," na ilyen már nincs . szar suvoknál nincs unalmasabb autó , vezetési élmény egy suvnál érdekes vagy kérdező
2022. aug. 18. 11:47
 18/33 anonim ***** válasza:
85%

Ha unalmas akkor vegyél valami fasza német márkát tele konstrukciós hibákkal,csak ne panaszkodj ha dobhatod ki gari után mert annyi baja van.Ha van felesleges 15-20 milliód pár évente vagy lízingelsz akkor pont megfelelő neked.

Amúgy batàr megemelt SUV-tól milyen vezetési élményt akarsz?Ha jó vezethetőséget akarsz akkor ne megemelt doboz autót vegyél,főleg ne ebben az alsó szegmensben.

2022. aug. 18. 15:32
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, hogy te mit vezettél, de az új Mazdák még mindig a saját kategóriájukban a legtöbb vezetési élményt adják. Persze ha neked az az élmény, hogy 2000-ről padlózva bele nyom az ülésbe, akkor nem a te autód lesz, mert ezek a 2-2,5 literes szívó benzin motorok nem ilyenek.
2022. aug. 18. 22:37
 20/33 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező, te sem láttál még HR-V, CR-V autüt közelről. Az konkrétan hazugság, hogy 120-nál 6000-t forogna a motor. Kb. a fele igaz, 3000.
2022. aug. 19. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!