Miért remeg az autóm új felnivel és új gumival?
Figyelt kérdés
A probléma az lenne, hogy vettem egy komplett 17-es új alufelni szettet és hozzá 4 új gumit viszont remeg vele a kocsi. 2x volt centirozva különböző helyen és semmi hiba. A téli 16-os szettel megszűnik ez a probléma. Valakinek tipp?2022. aug. 13. 00:06
1/14 anonim válasza:
Márpedig ott a centirozással lesz a gond vagy valamelyik felni szar.
3/14 A kérdező kommentje:
Nem boltból, viszont autón soha nem volt egyik se. Dobozba voltak a gyári fóliába.
2022. aug. 13. 00:44
4/14 anonim válasza:
Hát akkor ez így már nekem elég gyanús...
5/14 anonim válasza:
Azért nézzük azt is,hogy egy alacsonyabb oldalfalú gumival nem várható akkora kényelem mint egy 15 vagy 16-ossal. 17-esnél sokkal többet lehet érezni az úthibákból.Ha 100 környékén kezd el rázni a kormány,akkor tuti a centírozás szar. Jártam én is így.
6/14 anonim válasza:
Vidd hozáértő, lelkiismeretes gumishoz. Nincs rendesen centírozva.
7/14 anonim válasza:
Az agyátmérő pontosan megegyezik, vagy tehermentesítővel van felrakva? Utóbbi is lehet sz*r.
8/14 anonim válasza:
Nem boltból, viszont autón soha nem volt egyik sem. Dobozban voltak a gyári fóliában.
9/14 anonim válasza:
két okból rázhat: a felni tojás alakú, vagy a gumi gyári hibás, esetleg deformált
a centrírozással ezt a típusú hibát nem lehet javítani
10/14 krwkco válasza:
7-es jól mondja. Ha a centrirozók lelkiismeretesek, akkor azt is megnézik, hogy forgatáskor a gumi futófelülete nem üt-e. Pláne, ha panasszal viszik oda. Viszont ha a felrögzítés nem középpontos, akkor hiába van tökéletesere centrirozva.
Egyébként azt, hogy üt-e a futófelület, Te is megnézheted, ha megemeled a kereket és alapjáraton 1-esben forgatod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!