Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen volt évek tömegközleked...

Milyen volt évek tömegközlekedés használata után autóval járni?

Figyelt kérdés
Milyen érzés volt? Jobbnak tartod? Előnyök, hátrányok? Miben más, mint tömegközlekedni?
2022. aug. 12. 11:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
43%
Összehasonlíthatatlanul jobb, annyi hátránya van, hogy drágább, de ezt kompenzálja a többi előnye
2022. aug. 12. 12:59
 12/15 anonim ***** válasza:
51%

Városon belül simán elvagyok busszal, biciklivel. Ha ugyanabban a városban kaptam volna munkát, mint ahol lakom, valószínűleg a mai napig nem lett volna autóm.

A tömegközlekedés sincs ingyen. Az eddigi árak mellett nem tartottam olyan elviselhetetlenül horror-drágának az autózást. A kényelem, hogy nem kell másokhoz alkalmazkodni pedig nehezen forintosítható. A tömegközlekedéssel 6-6,5 órányi utazást redukálta le nekem az autó 2,5 órára. + 4 óra szabadidő is számít.

2022. aug. 12. 14:30
 13/15 anonim ***** válasza:
37%

Borsod megye. Mindent elmondtam.

Kocsival jobb járni.

2022. aug. 12. 19:12
 14/15 anonim ***** válasza:
56%
Budapesten idegbajt kapnék, csak motorral vagyok hajlandó, vidéken viszont egyértelműen jobb az autó.
2022. aug. 13. 20:19
 15/15 anonim ***** válasza:

Attól függ. Budapesten csak a külvárosban használható normálisan az autó. Amúgy nagyon jó a tömegközlekedés a város legtöbb részén.

De mindjuk a volánbuszhoz képest, ami még nagyvárosok között is jó ha 1-2 óránként jár, egyértelműen jobb az autó, igaz hogy drágább, de megéri.

Bp belső részén (10-15 km távolságig) a bicikli a legjobb, szinte ingyen van, nem puhosodsz el, azon az évi néhány tényleg esős napon meg felszállsz a BKV-ra vagy beülsz a kocsiba, ha nem vagy elég elvetemült.

Leggyorsabb a robogó, viszonylag olcsón üzemeltethető, csak akinek nincs garázsa, az nem tudja hova rakni éjszakára.

2022. nov. 21. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!