Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kihez forduljak? vettem egy...

Kihez forduljak? vettem egy autót. kiderült rejtett hibája van, sajnos használhatatlan. Felhivtam az eladót mérgesen, aki mosta kezeit, letagadta a hibát, állítolag nálam alakult ki. Jól összeszólalkoztunk.

Figyelt kérdés
Saját számlára szerelőhöz vittem, 300.000-be került. Most megint előjött, egy nap után, ugyan az a hiba. Jogi utra szeretném terelni. Csalókkal van dolgunk. Nem együttműködők. Kihez forduljak?

2022. aug. 5. 20:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez esélytelen kérdező. Nézzünk egy példát:

Vettél egy bögrét ami állítólag már repedt volt mikor megvetted. Egyik nap összetörött majd oda adtad valakinek hogy ragassza össze a darabjait. Megragasztotta majd le ejtetted és ismét darabokra törött. Ezek után hogyan bizonyítanád hogy már repedten vetted?

Én nem vinném jogi útra mert a végén a perköltséget meg az egész hóbelevancot is a nyakadba varrják.

2022. aug. 5. 22:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

300.000 XD

[link]

2022. aug. 5. 23:20
 13/17 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Akár bunkó akár nem, #8-asnak igaza van.

Nem írod le hogy mi a kocsi baja, nem tudjuk hogy valóban rejtett hiba volt vagy nem.

Saját szakálladra megjavíttattad az autót, ilyenkor már semmit nem tehetsz a kereskedővel.

Egy szerelőnek 300ezret fizettél és csak egy napig volt jó az autó, ő az egyetlen akivel tudsz bármit egyezkedni.

Ha ettől nyugszik meg a lelked bíztathatunk hogy pereld be a kereskedőt, de rengeteg pénzt ki fogsz fizetni hogy elbukd a pert, ez kell neked?

2022. aug. 6. 04:19
 14/17 anonim ***** válasza:
61%

" bunkókám "

NA ez vagy te.

2022. aug. 6. 07:13
 15/17 anonim ***** válasza:
20%

Nem értelek mi a bánatnak kell agresszíven beszélni a kereskedővel. Hidd el, ő sem vásárol olyan autót, amiről tudja, hogy hibás. Azaz, nem tudott a hibáról. Ennek ellenére a szavatossági jog értelmében neki kellett volna bizonyítania, hogy a hiba nálad keletkezett.

Keressél fel olyan ügyvédet, aki ezzel foglalkozik. Pár iroda külön szakosodott rá. Ők majd elmondják, hogy így szerelés után, van-e még értelme pereskedni.

2022. aug. 6. 08:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Nincs.
2022. aug. 6. 11:02
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Remélem, hogy jó szerződést írtatok, ahol mindent rögzítettetek. Ha nem, bele se kezdj, mert csak többet fogsz bukni még a perrel is.
2022. aug. 6. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!