Hogyan lehet nagyobb végsebességet nyerni ?
Adott egy Kymco vitality 70 malossi hengerrel viszont 70 75 nel nem megy többet.nagyon szépen kipörög viszont 45-nel megtorpan onnan meg egészen 70 75 ig gyatrán húz. Hogyan lehetne nyerni nagyobb végsebességet?
Setup :
Malossi 70 vas henger (papíron 10,5.lo erő)
technigas sport kipu
17,5 naraku karbi 86-os fuvokaval
Naraku varriator
4,8 g gőrgök
Ezen kívül minden is gyári rajta .
" Nagyobb karbi megoldódaná?"
Nem! Az elektronika nem engedi feljebb forogni, én egyébként nem piszkálnám, mert lehet mechanikusan nem bírná a variátor és szétrobban.
Ha ennyire okos vagy akkor miért itt kérsz segítséget? Azt panaszolod, hogy nem forog, akkor tök mindegy, hogy milyen variátor van rajta, mert az a motor, főtengelyen mért fordulatszámát korlátozza.
Azt meg egy szóval sem írtad, hogy korábban többet ment!
Lehet haverodnak komolyabb gépe volt, csak ott talán ahhoz passzoló mechanika is.
Az én motoromra is lehet kapni 70-80-as hengert, csak éppen 1-2 szezon után a főtengely kuka, mert az nem ekkora terhelésre van méretezve. Ennyi!
Vegyél yamaha vagy olasz robogokat sokkal jobb.
Piaggio vagy minarelli blokk a legjobbak! És nem az ujak
2010 elöttiek a jok. Szerintem.
Mert már levannak ugy fojtva
Gyujtásba is van karbiba kipufogoba meg variátorra meg minden hova hogy menyen 40el akkor veszek babettát .(szerintem) De neked kell humbálkolnod ezen. Variátor szol bele hogy mennyivel megy az tény ,csak lehet a gyújtás az meg levan “fojtva “ akkor hiába raksz rá 20féle hengert ugyan az lesz. Vidd el Olyanhoz aki ért hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!