Kell-e valamilyen átalakítás egy simsonon, ha arra nagyobb első lánckereket akarok rakni?
Tehát szeretném az 51-es enduro sebességét megnövelni, ezért szeretnék rá venni egy nagyobb lánckereket. (Kb.16-17-eset) Tudom, hogy rosszabbul fog ezután gyorsulni egy picit, de a végső cél a nagyobb végsebesség.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Elvileg nem kell hozzá hosszabb lánc,mert a hátsó keréken lehet állítani,ha előrébb engeded a kereket,akkor a nagyobb első lánckerékhez is elegendő hosszúságúnak kell lennie.
Nekem 16-os volt fent,gond nélkül.
Értelemszerűen a hátsó kerék(tengely) jobb-bal oldalán lévő láncfeszítőkkel utána be tudod állítani a megfelelő láncfeszességet.
Dehogynem enged!
Gyárilag 15-ös van az endurón,nehogy már ne engedjen 16-17-ig,főleg a használt lánc,mert gondolom az van rajta.
Köszönöm szépen a válaszotokat. Szerintem fog tudni engedni annyit, hogy jó legyen. Meg ahogy említetted, használt lánc van rajta.
Még egyszer nagyon köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!